Poluvreme - ''Pršti'' u finalu, zatajila dalekometna paljba, Partizan vodi, ''grobari'' nezadovoljni suđenjem!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.02.2019.
17:52
Izvor: Sportske.net

Velika borba u finalu Kupa Koraća u niškom ''Čairu'', ali ne i toliko kvalitetna košarka.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena u finalu Kupa Radivoja Koraća, Partizan - Crvena zvezda 37-33.

Najveći deo prvog poluvremena obeležili su promašaji i jednih i drugih u šutu za tri poena, u čemu je prednjačio košarkaš Crvene zvezde Boriša Simanić sa pet promašaja u nizu van linije 6.75 metara.

Ipak, Partizan to nije uspeo da iskoristi, iako su crno-beli uglavnom imali blagu prednost tokom prvih 20 minuta.

Da li zbog umora ili važnosti utakmice, tek i jednima i drugima su se ''stegle'' ruke, ali u nastavku meča ipak očekujemo kvalitetniju košarku.

Kada je u pitanju Partizan, nervozu kod crno-belih dodatno su unele i pojedine sporne sudijske odluke, zbog kojih je i Andrea Trinkijeri protestovao sredinom drugog kvartala.

Nešto kasnije, uporni Boriša Simanić konačno pogađa prvu trojku za Crvenu zvezdu, posle čak 11 promašaja crveno-belih, od čega su pet bili Simanićevi.

Reglend sa osam i Simanić sa sedam poena su najefikasniji u Zvezdi posle prvog poluvremena, Partizan predvode Gagić sa osam i Veličković sa šest postignutih poena.

Naravno, navijači iznose svoje utiske tokom meča, za početak evo pojedinih komentara pristalica Crvene zvezde...
-
- - -
-
A evo i nekih utisaka navijača Partizana...
-
- -
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zg partizan igokea
Sunday, 17.02.2019
20:08

Kukaju, kukaju za sudije, a na kraju im sudija pokloni pobedu. Sudijama spomenik da podignete.

avatar
Old_school
Sunday, 17.02.2019
19:00

Ma da, uvek sudije. Drzava im oprosti dug bez UPRa, da im Partizanovu kucu, otme Jankovi a Zvezdi bez obestecenja, dovede najskupljeg trenera ikad u ABA, dovedu 9 stranaca za sezonu, Pejdz dobije drzavljanstvo nakon 4 meseca u Srb, Odzo nakon godinu i po ne moze, pa sad daj i da biraju sudije. Institucija.

avatar
Impozantno
Sunday, 17.02.2019
19:03

Najskupljeg trenera ikad devet stranaca hahahahaha sta pricas ti,drzavljanstvo je dobio i Enis prosle godine i sta sad,a Odza ima americko i nigerijsko pa ne moze trece,naravno da smo institucija,za Srbiju da ne pricamo glupo je uporedjivati.

avatar
Old_school
Sunday, 17.02.2019
19:32

Enis je pre toga bio u Megi. Trinki je najskuplji trener u ABA, Odzo moze, ali nisu hteli da mu daju pred kup. Institucijom ste se samoprozvali. Braun, Renfro, Si, Pejdz, Gegic, onaj Slovenac plus one sto ste menjali tokom sezone. Cim ti sam sebi pises hahahahaha, sve mi jasno. Al bitno da se zna ciji je Ostoja, bice para.