Poluvreme - Primorska muči i Partizan, gde ''škripi'' u igri crno-belih?

Autor: Darko Mitrović
subota 28.09.2019.
17:53
Izvor: Sportske.net

Novajlija u ABA 1 ligi u četvrtfinalu Superkupa napravio senzaciju pobedom nad Zvezdom, danas se odlično predstavlja i protiv Partizana.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena prve polufinalne utakmice Superkupa ABA lige, Primorska - Partizan 48:43!

Prva četvrtina protekla je u ravnopravnoj igri, ekipe su se smenjivale u blagoj rezultatskoj prednosti, a u drugi kvartal se ušlo vođstvom Primorske rezultatom 22:19.

Stiven Holt je pravio najviše problema ekipi Partizana, već početkom druge četvrtine je došao do dvocifrenog poenterskog učinka i upisao tri trojke do poluvremena.

Partizanu su nedostajali poeni Markusa Pejdža, koji je u četvrtfinalu protiv Mege bio prilično raspucan, ni Kori Volden i Žanis Pejners nisu danas bili efikasni u prvom poluvremenu, ali je zato Rašon Tomas ponovo na visokom nivou, upisao je devet poena (3/3 za dva poena) i sedam skokova.

Crno-beli su samo nakratko tokom druge deonice uspeli da izjednače (32:32), ali je Primorska ponovo uspela da stekne nešto osetniju prednost, sve bolji Žan-Mark Šiško je u poslednjim sekundama prvog poluvremena poentirao za velikih ''plus sedam'' u korist Primorske - 48:41!

Posle Partizanovog tajm-auta, Volden je iznudio prekršaj i sa linije slobodnih bacanja postavio konačnih 48:43 na kraju prvog poluvremena.

Šiško je upisao ukupno devet poena u prvom poluvremenu, Holt je najefikasniji sa 13 poena.
-
-
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke