Poluvreme - Pljušte trojke u Viljnusu, Partizan u minusu! Šta navijačima najviše smeta? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.01.2019.
18:49
Izvor: Sportske.net

Posle lošeg početka, Partizan uhvatio ritam, ali ni domaćin ne posustaje...

BETAPHOTO/ABA liga/Petrol Olimpija/Ales Fevzer/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Petrol Olimpija/Ales Fevzer/DS

Povezane vesti

Košarkaši Partizana večeras su stratovali u Top 16 fazi Evrokupa, u prvom kolu Grupe E gostuju ekipi Ritasa u Viljnusu, a posle prvog poluvremena rezultat je 48-42 za Ritas.

Uvodni minuti meča pripali su domaćem timu, koji je poveo sa ubedljivih 15:5, uz odličan šut iz igre.

Ali, crno-beli su se vrlo brzo probudili i trojkama Jankovića, pa Renfroa, a onda i uz dva poena Nikolića stigli do samo ''minus dva'' - 15:13.

Raspoloženi košarkaši Ritasa su do kraja prve deonice ponovo vratili deset poena prednosti (28-18), ali onda sledi mini serija Pejdža i Zagorca za 28-23 na kraju prvog kvartala.

Odličan period igre za crno-bele i na početku druge četvrtine, kada su poenima Pejdža poveli sa 33:31, ali onda sledi novi pad u igri, serija domaćih od 7:0 u režiji Parahuskog i nekadašnjeg košarkaša kragujevačkog Radničkog Denisa Silija.

Ritas je zadržao vođdtvo do kraja prvog poluvremena, a ubedljivo najefikasniji u njihovim redovima je Dominik Saton sa 17 poena, bez promašaja iz igre (4/4 za dva, 2/2 za tri poena).

U Partizanu najefikasniji Zagorac i Renfro sa po sedam poena.
-
-
- - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Wednesday, 02.01.2019
20:44

Ako ikako moze da se proda vanja marinkovic.....to kukavicje jaje i izvikani igrac ce biti veciti talenat....covek je svaki otvoreni sut promasio i to kad se lomi....tako je vazda i jedino pogadja kad je plus 20.....ako neko ovo cita molim vas prodajte ga bud za sta, samo neka ide

avatar
zg partizan igokea
Wednesday, 02.01.2019
20:20

Dovedite im jos dva, tri pojacanja da pobede nekog.

avatar
petar000
Wednesday, 02.01.2019
20:02

Na minut do poluvremena imamo poen prednosti i napad. Onda svirnu onaj smesni faul Siju i na poluvreme odemo sa -6. Dva napada uzastopno im dajemo kos i faul, neverovatno. Generalno dobra utakmica, ali to je taj veciti problem sa Partizanom na gostovanjima i kad igramo dobro nemamo rezultat. I da nas napuni redovno igrac koji da bi dao 20 poena u normalnim utakmicama mora da sutne bar isto toliko puta, a protiv nas 100%. Ovo poluvreme nije smelo da bude u minusu nikako. Mada su i sudije sa par odluka dosta uticale na to. Od svih faulova u napadu realno je bio samo jedan. Ali dobro, bitno je da po malo pocinjemo da podsecamo na kosarkasku ekipu, ostalo ce valjda doci.