Poluvreme - Partizanu ništa ne polazi za rukom, navijači u neverici! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.01.2019.
19:43
Izvor: Sportske.net

Posle tri vezane pobede, delovalo je da su crno-beli u usponu forme, ali prvo poluvreme večerašnjeg meča sa Monakom ponovo je na površinu izbacilo postojeće slabosti.

aba-liga.com/Partizan NIS
aba-liga.com/Partizan NIS

Povezane vesti

Posle prvih 20 minutra igre, pred punim tribinama beogradskog ''Pionira'', Monako protiv Partizana vodi sa 40:26 u meču trećeg kola Grupe E Top 16 faze Evrokupa.

Ekipa Andree Trinkijerija je potpuno neutralisana u napadu, veoma teško su crno-beli dolazili do poena.

S druge strane, goste nije poremetila ''paklena'' atmosfera, od samog starta su nametnuli svoj ritam i konstantno bili u vođstvu.

Robinson i Lakomb sa po osam i Kikanović sa 6 poena najefikasniji su u ekipi Monaka, a u Partizanu jedini koji je na očekivanom nivou jeste Nikola Janković sa 12 poena (6/8 za dva).

Plejmejker Aleks Renfro je potpuno van ritma u napadu, bez pogotka iz igre (0/5 za tri, 0/1 za dva), dve asistencije i jedan skok su donekle popravili utisak o njegovoj igri.
-
- - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Tuesday, 15.01.2019
20:50

Znaci vola ne mogu da ubodu. A sve kao posledica Zagorceve i Vanjine igre u prvoj cetvrtini. Ovaj ce tablu da polomi sutevima, a Rade svaku naznaku da se vratimo u utakmicu je u korenu saseko. na plus 4 za njih dve kontre unistava i onda umesto egal, odlazimo na 10+ zaostatka, kasnije u drugoj faul u napadu i prmasen zicer. On me podseca na Murica u prvoj sezoni. Znaci krenuo je sezonu kao u ludilu i onda kad se ekipa ojacala da on bude jos bolji on upada u kanal i ne zna sta radi na terenu. Tako je i Muric u prvoj sezoni 20+ na svakoj kad smo gubili od koga smo stigli, a onda kad su kupili Dzonsa, Vilsona, Vilijamsa i Pavlovica on postane stetan po ekipu. Na zalost, ovo se ne stize protiv ove ekipe. Ah da, zaboravio sam Lendejla koji ne da je tuzan kako igra veceras, nego je smesan, pravi faul na pet metara od kosa na 0.4 sekundi do kraja napada, ne moze da odbrani nista.