Poluvreme - Partizanovih 16-0, krcat ''Pionir'', Trinkijerijeva pesma i jedan momak koji izrasta u velikog asa... (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.01.2020.
20:44
Izvor: Sportske.net

U najkraćem, to su neki od glavnih utisaka posle prvog poluvremena utakmice četvrtog kola Top16 faze Evrokupa.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Posle prvih 20 minuta igre, pred više od 6.500 gledalaca u beogradskom ''Pioniru'', Partizan vodi protiv Darušafake sa 35-25.

Crno-beli su nekako stegnuto započeli utakmicu, kapiten Novica Veličković je sprečio goste da steknu ubedljivu prednost, ali u jednom trenutku je na semaforu stajalo 11:5 za Darušafaku.

Ali, kako je meč odmicao, Partizan je igrao sve bolje, polako su se razigravali i ostali, ali najimpresivniji deo prvog poluvremena bila je Partizanova serija 16:0 krajem prve i početkom druge četvrtine. Tada je Partizan od 14:17 stigao do ubedljivih 30:17.

Sjajno su sarađivali Gordić i Mozli, Birčević je pogodio važnu trojku, ali čini se da je navijače Partizana najviše oduševila otresitost mladog Uroša Trifunovića, koji kako sezona odmiče ima sve značajniju ulogu u ekipi crno-belih.

Gordić sa sedam, Veličković sa pet poena predvodili su Partizan po efikasnosti, a u ekipi darušafake najviše problema odbrani Partizana zadaje Džonatan Hamilton sa osam postignutih poena.

Detalj koji je takođe privukao pažnju jeste i Trinkijerijeva pesma zajedno sa navijačima pred početak meča.
-
- - - - - -
- - -
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke