Poluvreme - Partizanove muke u Laktašima, odlični Zagorac

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 31.10.2020.
20:48
Izvor: Sportske.net

Igokea muči crno-bele u prvom poluvremenu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Posle prvih 20 minuta igre u Laktašima ekipa Partizana gubi od Igokee sa 45:43.

Mnogi su se zaleteli da kažu da je Partizanu prijala šok terapija kada je poveo sa 7:0 na gostovanju u Laktašima, ali se sve veoma brzo preokrenulo.

Domaći su napravili seriju od 14:2, poveli sa pet poena prednosti  i predvodio ih je Klemons koji je sipao trojke na startu ove utakmice.

Atićevom trojkom domaći su stigli i do velike prednosti na kraju prve deonice, imali su 26:18, ali je Gordić trojkom smanjio rezultat.

Klemons je trojkom otvorio drugu deonicu, a onda je bilo i maksimalnih +10 u korist Igokee. Ipak, proradio je Pejdž, pogodio dve trojke, a onda je proradio i Zagorac sa nekoliko vezanih poena, ali i nekoliko dobrih odbrana.

Partizan je poveo pred kraj poluvremena poenima Zagorca, potom i Dangubića, ali je došlo do novog preokreta nakon poena Pota sa linije za slobodna bacanja Stefana Pota.

Karmajkl najefikasniji u redovima Igokee sa 13 poena, kod Partizana Zagorac ima 12.

Tiket

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Saturday, 31.10.2020
21:59

Interesantne stvari se veceras mogu videti u Laktasima, prvo krenulo je totalno bez potrebno dve tehnicke greske treneru i sudije odmah u pocetku rasture atmosferu, i tako laganoica Partizan dolazi do 7 :0, ali otom potom. Intersantno je cinjenica da meni izgleda da jadni Scepa bio bojkotiran od par igraca (Zagorac, Pejdz, Tomas,.....!), mozda i gresim ali tako mi se cini, jer pazi kakvo zalaganje ima veceras i samo uporedite sa par poslednjih tekmi i videcete, i onaj Pejdz kao nesto aktivniji, raspolozeniji! Ako ima imalo istine u tome, e ja bih hteo bas sada veceras da izgube od Igokee e posle nek izigrivaju zvezdice. Zao mije Scepe, bas mnogo, jer on ovo nije zasluzio, secate se koliko je Zvezda trpela Radonju, dve godine, ali zato posle stigli rezultati. Ne znam kako ce se ovo zavrsiti ali Partizan zaista je kvalitetniji i dobice ovo, ali ako stvarno Scepa bio bojkotiran po nagovoru nekoga, e onda od srca vam zelim poraz, jer to ne lici Evropskom Sampionu, to lici samo malim seoskim sredinama u sta je Partizan u zadnje vreme i spa kad gledam sve ko se mota u klubu! srecno !

avatar
Ribar sa Save
Monday, 02.11.2020
10:12

Svaka čast na komentaru. Potpisujem sve od reči do reči. Trebali smo Japanca istrpiti i dobiti trenera na duge staze. Nije smak sveta još jedna propala sezona. Ni prva niti poslednja. Pa jel Miloju vreme trebalo ili je odmah bio trener za pohvale