Poluvreme - Partizan vodi, ''delije'' opet nezadovoljne suđenjem, ali i igrom!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.03.2019.
18:46
Izvor: Sportske.net

Kao i nedavno u finalu Kupa, Zvezda i Partizan nisu impresionirali igrom tokom prve dve četvrtine, da li ćemo pravi derrbi opet videti tek u nastavku?

KSS
KSS

Povezane vesti

Završeno je prvo poluvreme derbija 20. kola ABA lige, a posle 20 minuta igre Crvena zvezda - Partizan 32-34.

Crveno-beli, koji večeras imaju podršku svojih navijača, nešto bolje su započeli meč. Njihov kapiten Branko Lazić je na početku vezao pet poena, snažni centar Majkl Odžo je pravio probleme rivalu pod košem, Partizan je uzvraćao preko Renfroa, Lendejla i Marinkovića, ali je Zvezda do samog finiša prvog kvartala imala blagu prednost koja je išla i do šest poena razlike (16:10).

Ali, onda počinje period bolje igre Partizana, Lendejl je bio sve zapaženiji i početkom druge četvrtine crno-beli prave seriju 9:0, za vođstvo od 27:20.

Raspucao se potom i Vanja Marinković, Partizan je održavao vođstvo, ali u finišu druge četvrtine Zvezda hvata priključak i na 28 sekundi do kraja stiže do izjednačenja preko Berona.

Za Zvezdu je večeras debitovao i novajlija ''Kej Si'' Rivers koji je u prvom poluvremenu odigrao nešto više od sedam minuta, bez pogotka (0/2 za dva, 0/1 za tri poen).

Najefikasniji u Zvezdi je Beron sa 10 poena, prati ga Odžo sa devet poena i pet skokova i Reglend sa šest poena.

U Partizanu najzapaženiji Marinković sa 13 i Lendejl sa osam poena uz pet skokova.

U nastavku najpre pogledajte kako su prvo poluvreme videli Zvezdini navijači na društvenim mrežama...
-
-
- - - - - - -
-

A evo i utisana Partizanovih navijača...
-
- - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Sunday, 03.03.2019
20:01

Dosta bre vise o sudijama, pa ovo vise nema smisla, grese pa sto, samo da nije namerno, ja imam drugo pitanje, na sta lici Zvezda? E to je pitanje, malo srcanije nego u KUP, izgleda da Partizan grize vise i tu nema leka, jer mi smo bolji kao ekipa, Trinki je izgleda mnogo bolji trener od od naseg, naravno razumem da mu je ova prva godina da radi kao prvi trener, ali onda mi Delije treba da budemo spremni, ove godine tesko, mnoooogo tesko do Eurolige, ne znam sta fali ali izgleda sve po malo! Nek nam je bog u pomoc, ako slucajno dobije Partizan i izbega nas u polufinalu, zapamtite ko god da im padne ima da ih dobije, i Cedevita i Buducnost, jer ovi protiv nas daju sve od sebe zato sto nas mrze, a sa njima sve je to nekako lakse i poraz, i eliminacija e sve zivo. Bilo kako bilo, srecno mojoj Zvezdi veceras!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 04.03.2019
15:46

Sve si upropastio tim poslednjim delom komentara, zamalo da ti dam plus.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 03.03.2019
19:50

Moram da priznam da su bile bar dve-tri sumnjive odluke na njihovu stetu. Inace, da nije bilo ovog tajm-auta na kraju, bio bih ubedjen da snimaju samo nas Hahaha

avatar
jfvr
Sunday, 03.03.2019
19:49

Sve su sudije protiv vas.... Pravda za FMP