Poluvreme - Partizan vodi, ali brine povreda najefikasnijeg igrača, Trinkijeri ''grmeo'' na sudije!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.06.2019.
18:53
Izvor: Sportske.net

Finiš druge četvrtine doneo veliku brigu crno-belima, i pored solidne prednosti na semaforu.

aba-liga.com/Partizan NIS
aba-liga.com/Partizan NIS

Povezane vesti

Posle 10 uzastopnih pobeda u ligaškom delu sezone, Partizan je u odličnom raspoloženju dočekao start polufinalne serije plej-ofa Superlige, ali Trinkijerijev tim za sada ne blista protiv FMP-a u 'Pioniru'.

Posle prvog poluvremena, rezultat je 48-37 u korist Partizana.

Crno-beli uglavnom nisu bili šuterski raspoloženi, pogotovo Vanja Marinković (0-3 za tri), ali za Radeta Zagorca to ne važi i upravo je on u većem delu prvog poluvremena održavao prednost domaćeg tima. Postigao je Zagorac 10 poena za 12 minuta u igri, ali je na minut i po do kraja poluvremena sapleten pod košem FMP-a i uz bolnu grimasu napustio teren. Dobio je jak udarac u koleno i u ovom trenutku je nezahvalno prognozirati težinu njegove povrede.

Andrea Trinkijeri je u tim trenucima bio veoma ljut na arbitre, žestoko je protestovao, zbog čega je kažnjen tehničkom greškom.

Ipak, crno-beli su u završnici druge četvrtine uspeli da uvećaju prednost, učinili je dvocifrenom, pa ipak mogu mirnije da uđu u nastavak meča.

Osim Zagorca, 10 poena u Partizanu je postigao i Nikola Janković, a na drugoj strani najefikasniji Stefan Pot sa 9 i Stefan Đorđević sa osam poena.
-
- - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petmladen
Tuesday, 04.06.2019
10:02

To će biti uvek tako kad u istom rangu takmičenja imaš dva kluba istog vlasnika. Uvek će jedan da radi "prljave" poslove za drugog.
Eeeee, zemljo Srbijo.....

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 03.06.2019
18:58

Za to i sluzi taj klubic, svaki put ista prica sa njima i njihovom maticom...