Poluvreme - Partizan ubedljivo vodi, ali ''grobari'' se nerviraju! Gde opet ''škripi''? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
subota 09.11.2019.
18:48
Izvor: Sportske.net

Rezultatski, reklo bi se da sve ide po planu, da li je baš tako?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Košarkaši Partizana večeras igraju protiv domaće ekipe Zadra meč šestog kola ABA lige, a posle prvog poluvremena rezultat je 45:30 u korist Partizana.

Veći deo prve četvrtine protekao je nekako u poenterskim serijama jednih i drugih. Partizan je najpre imaju svoju seriju 8:0, potom je Zadar uzvratio na isti način, da bi onda usledilo novih 8:0 u korist Partizana za vođstvo crno-belih od 16:10.

Gosti iz Beograda do kraja prvog poluvremena više nisu ispuštali vođstvo koje je u drugoj četvrtini postalo i dvocifreno, ali ono što kvari utisak o igri ekipe Andree Trinkijerija, jeste čak 11 izgubljenih lopti.

Ipak, crno-bele odlično služi šut za tri poena (ukupno sedam trojki iz 15 pokušaja), pogotovo Markusa Pejdža koji je ubacio tri iz pet pokušaja. On je i najefikasniji u Partizanu posle prvog poluvremena, sa 11 postignutih poena. Kod domaćih, Ivanov i Alen imaju po osam poena.

U prilogu su neki od komentara Partizanovih navijača na Tviteru. Nije da nemaju zamerki, bez obzira na ubedljivo vođstvo crno-belih.
-
- - - - - - - -
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Sunday, 10.11.2019
13:44

Ne mogu da shvatim,od projektovano,najstandardnijih po učinku,Zagorca i Jaramaza toliko gluposti i grešaka. U čemu je problem? Od Birčevića i jankovića,ovaj drugi i daje neki doprinos,ali Birča je neverovatna priča.Protiv Venecije čovek ispali nekoliko ćoraka ,kada smo i imali neku priliku,a večeras jadno i bedno. Ne razumem da neko 2.10 m ,izuzetno fizički jak,bar tako deluje ,olako gubi duele sa u toj kategoriji inferiornijim igračima.