Poluvreme - Partizan u ''debelom'' minusu, šta kažu navijači? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
subota 22.12.2018.
19:41
Izvor: Sportske.net

Ne ide Partizanu kako se očekivalo, i pored velike podrške sa tribina, gosti iz Zagreba bolji rival tokom prvog poluvremena.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Derbi 12. kola ABA lige igra se u ''Pioniru'', gde Cedevita ubedljivo vodi protiv Partizana rezultatom 42-30.

Sećate se, odmah posle velike pobede nad Turk Telekomom, trener crno-belih Andrea Trinkijeri je upozoravao da će večeras biti veoma teško protiv Cedevite i ukazivao na ogromnu važnost ovog meča, a prvih 20 minuta pokazala su da su ta upozorenja bila potpuno opravdana.

Početak meča obeležio je Džok Lendejl sa šest vezanih poena, ali Cedevita je odgovarala preko raspoloženih Stipanovića, Kobsa, Pulena.

Partizan je dobio prvu četvrtinu sa minimalnih 18-17, neizvesnost je trajala negde do sredine druge četvrtine, a onda se raspucao Edo Murić koji je vezao osam poena, od toga dve trojke i Cedevita je povela sa 37-25.

Posle tajm-auta, Bandža Si uzvraća trojkom, ali samo nakratko, pošto sledi nova mini serija gostiju sa 42-28.

U Partizanu za sada naje fikasniji Pejdž i kapiten Veličković sa po osam poena, Lendejl je stao posle šest poena na početku meča, ali potpuno su u napadu zatajili Janković, Zagorac, Marinković, koji doduše nije ni igrao mnogo, na iznenađenje navijača.

Kod gostiju, 14 poena Pulena, Murić se zaustavio na osam.
-
- - -
-
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Saturday, 22.12.2018
20:53

Ha, Nikolic erbol, Pejdz erbol, pa da li je realno da jedini tim u ligi koji ima takve krseve od plejeva bude Partizan. Da ne pricam da ljudi imaju po dve asistencije u proseku na utakmici. Dalje, Lendejl u odbrani ima uticaja koliko i stub koji drzi tablu i obruc. Cedevita, po ovom poluvremenu bar tri puta bolji i kompaktniji tim od Partizana. Prvih osam minuta u drugoj smo dali tri bacanja, jedan kos Zagorca kada mu je slucajno upao u ruke odbitak i auto kos Murica, znaci, presmesno, ni jedna jedina odradjena pozicija .A napadi su nam tipa odaberi najtezu mogucu poziciju i onda onda se zakucaj u tri njihova, ili ispali erbol u poslednjoj sekundi. Marinkovica necu vise da komentarisem kad je on doziveo da ga puni kosevima Kruslin, onda je tu sve receno. On znaci ne moze da brani jedan na jedan apsolutno nikog. Novica isto klasika, kad nam ne ide on kao "muva bez glave", siluje nesto, masi zabija se u petoricu, ma sve jadno. Naravno, doci ce neki igraci kad izgubimo svaku sansu, tako je bilo u prethodne tri sezone. Da su bili pametni trebali su sve sto imamo na centru da daju Misku za Bitadzea i gratis oba pleja da mu poklone, oni svakako nemaju nikakav uticaj na igru.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 22.12.2018
20:44

Edo, smanji malo dozivljaj, Boga ti poljubim:-D