Poluvreme - Partizan OPET po starom! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 20.10.2020.
18:45
Izvor: Sportske.net

Očajna četvrtina crno-belih.

Dragana Stjepanovic/Starsportphoto ©
Dragana Stjepanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena Partizan gubi u Turskoj od Behčešehira sa 39:38.

Od starta je Miler-Mekintajer najavio da bi ovo mogao da bude njegov meč, ali je bio jedini raspoložen, pa je domaćin imao prednost u uvodnim minutima utakmice.

Ipak, Partizan je stegao odbranu u drugoj polovini prve četvrtine, a na kraju Zagorac pogađa trojku za 15:22 što je bila najveća prednost crno-belih.

Poenima Gordića Partizan je na mini-odmor otišao sa 17:24.

Sjajni plejmejker Gordić je takođe bio raspoložen u tim trenucima, njegovom trojkom Partizan odlazi na +8, a nakon poena Mike na asistenciju upravo Gordića crno-beli su stigli do +12.

Ipak, stao je Partizan sredinom deonice, Bahčešehir je stigao do -4, a onda je trojkom Džonsa stigao i do -1 nakon čega je Šćepanović morao da reaguje tajm-autom.

Ipak, nije sprečio preokret, Erik Grin je uspeo poenima da donese domaćinu 39:38.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Petar
Tuesday, 20.10.2020
18:56

Ma nemamo bre pojma. ispade Mika najbolji igrac Partizana ubedljivo. Onog Gordica bi ja najurio jos prosle sezone dok je jos i pruzao neke znake zivota, a o tome da li treba da bude ovde i ove je bespredmetno raspravljati. Znaci decko izgleda kao da ima deset godina vise, nisu mu dzabe tortu onu poklonili sa brojem 42. Nama da bi bili iole ozbiljna ekipa trebaju bar tri nova igraca, ako i trojica mogu da pokrpe ovaj sastav koji je blagi uzas najblaze receno. Treba nam plej ako je moguce 'jos juce" jer sad kad nema ni Jaramaza ovo je propast, dalje bek jedan bar, dobra cetvorka jer smo tu najtanji i centar. I pitanje je ako sve to i uzmemo da li opet imamo respektabilan tim jer nam je pola ekipe kao babe. Gordic, zagorac, Dangubic, Novica (koji nesto i ima hitrine, ali je problem sto moze da igra svaku trecu utakmicu), Jankovici... ma sve u svemu bas prosecno izgledamo. Odbrana i ovako i onako imamo periode utakmica kada je igramo solidno, ali napadacki smo bas bez ikakvog smisla. Dajemo mi neke poene, ali sve je to na juris neki. Da ne zaboravim da sam sve sumnjicaviji sto se tice znanja i kvaliteta Scepanovica. Bukvalno iz utakmice u utakmicu ja sve manje verujem u njega. Nikako da vidim koja je ideja koju ima kako mi treba da izgledamo jer vo sto smo do sad prikazali nema ni najmanji trenerski pecat. Isto bi ovako igrali napad i da nema trenera na klupi.