Poluvreme - Partizan od sjaja do očaja, ko je dobio zvižduke sa polupraznih tribina?

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.12.2016.
18:54
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana počeli su večeras u 18 časova meč osmog kola FIBA Lige šampiona protiv nemačkog Ludvigsburga. Prvo poluvreme su sasvim solidno odigrali.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Posle prvih 20 minuta utakmice između Partizana i Ludvigsburga, rezultat je 37:35, a poslednje sekunde ovog dela igre obeležila je Hečerova trojka uz faul, pa je Partiza od ''minus dva'' stigao do ovih ''plus dva''.

Partizan je od samog starta zaigrao bolje, Vil Hečer je trojkom otvorio ovaj duel, a rezultatska prednost crno-belih je polako rasla, do desetak poena razlike početkom druge četvrtine.

Ali, kako smo već i navikli, na ulasku u finiš poluvremena usledio je pad u igri Džikićevog tima, pa su gosti uhvatili priključak, i ne samo to, već se od 25:15 u korist Partizana stiglo do 25:28!

Ono što je od početka utisak sa ove utakmice, jeste ponovo slaba poseta na tribinama, ni večeras nema one prepoznatljive atmosfere koja je godinama krasila sve Partizanove utakmice.

A u prilogu pogledajte neke od utisaka navijača crno-belih koji se mogu videti na Tviteru. Neki od njih citiraju i pojedine rečenice koje je često ponavljao Duško Vujošević poslednjih godina svog mandata u Partizanu....

--
-- -- -- -- -- -- -- -- -- ---- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
marecareee
Tuesday, 06.12.2016
20:46

Institucija 😂😂😂😂

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Tuesday, 06.12.2016
21:57

Za ugasene i mutirane smo i vise od Institucije!

avatar
Treš retardizam
Tuesday, 06.12.2016
22:02

Ja takvu kosarku nikada nisam video,cemu li se nadaju deckici ? 😂😂😂😂