Poluvreme - Partizan na "plus šest" u Splitu, neverovatan učinak Jaramaza!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 03.01.2021.
17:44
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Srbije postigao čak 17 poena za poluvreme.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

U 13. kolu regionalne ABA lige, Partizan nakon prvog poluvremena vodi 48:42 u gostima Splitu.

Posle rezultatske klackalice na startu, Split je bio taj koji je prvi stigao do osetne prednosti, bilo je plus sedam u jednom trenutku.

Ipak, Partizan je uspeo da se vrati u meč i prvu deonicu završi prednošću od tri poena, međutim domaćin je pre svega zahvaljujući veoma dobrim šutem za tri poena uspevao da spreči rivala da se previše odmakne.

"Crno-beli" su uspostavili inicijativu i u drugoj četvrtini vodili tokom čitavog toka, a najzaslužniji za to je sjajni Ognjen Jaramaz sa 17 poena u prvom poluvremenu.

Pored njega, dvocifreni su bila i dvojica košarkaša Splita - Mesiček sa 12, odnosno Luković sa 10 poena.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Sunday, 03.01.2021
19:00

Definitivno ova pandemija ostavila traga i na kvalitetu, nikako da ima konstantnosti niti jedan tim, sve nekako ide na mahove. Partizan je kvalitetniji mnogo od Splita a eto egal, nema neke opipljive razlike. Ovaj isti Split je zamalo pobedio Zvezdu isto u Pioniru, samo hocu da kazem da kad bi bili navijaci druga prica bi bila. A to posebno vazi za Zvezdu i Partizan, jer zaista mislim da Partizan nikad ne bih imao 6 poraza do sada da je bilo navijaca. ali otom potom! Partizan ce da dobije ovo jer mora nema vise kalkulacija, jer svaki nepplanirani poraz znaci kraj za plasman u prve 4 ekipe, mada ni sad nije bas neka dobra pozicija. Srecno Partizani!