Poluvreme - Partizan na ''minimalcu'', Renfro debitovao, navijači odmah videli šta je doneo crno-belima! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
subota 29.12.2018.
17:45
Izvor: Sportske.net

Neizvesna borba u Ljubljani, Partizanu neophodna pobeda na debiju novog plejmejkera crno-belih.

KK Partizan NIS
KK Partizan NIS

Povezane vesti

Večerašnji program u okviru 13. kola ABA lige počeo je utakmicom u ''Stožicama'', gde je domaća Olimpija dočekala Partizan. Posle prvih 20 minuta rezultat je 33:32 za Partizan.

Kako se i očekivalo, najnovije pojačanje Partizana, iskusni plejmejker Aleks Renfro našao se među 12 igrača za ovu utakmicu, a trener Andrea Trinkijeri ovog puta ne računa na Amara Gegića, umesto koga se među dvanaestoricu vratio Aleksandar Aranitović.

Trener Partizana odlučio je da utakmicu počne sa Aleksejem Nikolićem na mestu organizatora igre, ali to baš i nije bila dobra ideja. Partizan je bio nemoćan u napadu, teško je dolazio do poena, ali srećom po crno-bele, Olimpija to nije iskoristila da stekne neku značajniju prednost.

Tek ulaskom Pejdža i Renfra, crno-beli su proradili napadački, a Partizanov novajlija je za početak ubacio dve trojke.

Ipak, do kraja prvog poluvremena, crno-beli nisu uspeli da se rezultatski odlepe, pa ćemo po svemu sudeći, i u nastavku gledati ravnopravnu borbu.

Renfro, Pejdž i Lendejl su sa po šest poena najefikasniji u ekipi Partizana, nedostaju poeni Zagorca, Marinkovića, dok su najopasniji u domaćem timu Sanon sa 11 i Špan sa osam poena.

U prilogu su neki od utisaka navijača Partizana tokom prvog poluvremena.
-
- - - - - - -

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Saturday, 29.12.2018
18:54

Tek kads vidim ovog Renfroa medju ovim pogubljenim ostalim igracima, vidim kakve mi pacere imamo u ekipi. Kako on udje zalici utakmica na kosarku. Sa Nikolicem na pleju kao da gledam kvoterbeka u am fudbalu. Znaci, borben je i sve to, ali jedan od vecih promasaja koje je Partizan napravio godinama unazad. Sto se napada tice, odbrana idi mi, dodji mi, ali preko pola drvo klasicno. I naravno, pola ekipe kao s marsa da je palo, a ne na utakmicu da su dosli. Ali to je konstantno, samo je pitanje koja ce trojica to da budu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 29.12.2018
18:47

Terajte tog Dzok(avc)a, decko je retko glup...