Poluvreme - Partizan istopio dvocifreni minus, Jokić gleda zanimljivu borbu

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.05.2018.
18:47
Izvor: Sportske.net

Rezultatski mnogo zanimljiviji duel gledamo večeras nego pre dva dana u ''Pioniru''.

Dimitrije Nikolić/RKSIS
Dimitrije Nikolić/RKSIS

Povezane vesti

Oslabljen neigranjem povređenog Bondže Sija, Partizan večeras u drugom četvrtfinalnom susretu plej-ofa Superlige ima mnogo problema protiv domaće ekipe Mega Bemaksa.


Podsetimo, Partizan je prvu utakmicu ubedljivo dobio na svom terenu (97-68) i večeras ima ''meč loptu'' za plasman u polufinale.

Da to za crno-bele neće ići nimalo lako, Mega je pokazala već tokom prve četvrtine, tokom koje je lagano uvećavala prednost koja je postala i dvocifrena u osmom minutu igre (24:12). Ognjen Jaramaz i Kostja Mušidi su večeras veoma raspoloženi za igru, a ističe se i snažni Stefan Fundić koji je podbacio u prethodnoj utakmici.

Partizan je do kraja poluvremena uspevao da ublaži vođstvo domaćih u par navrata, a posle trojke Mihajla Andrića crno-beli su na ulasku u finiš druge četvrtine smanjili na 42:40.

Nešto kasnije crno-beli su i izjednačili na 46:46, tim rezultatom se otišlo na odmor, a zanimljivo je da je Jaramaz na sekund pre kraja poluvremena promašio sva tri slobodna bacanja posle prekršaja LČakarevića.

Jaramaz je sa 12 poena najefikasniji u Megi, Mušidi je upisao devet, a Bitadze i Fundić po sedam poena. U Partizanu Vilijams-Gos 12 poena, po osam Veličković i Marinković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke