Poluvreme - Partizan grabi ka trijumfu, ovacije Bogdanu... (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.05.2018.
20:46
Izvor: Sportske.net

Zanimljivo i na terenu i na tribinama tokom prvog poluvremena večeras u ''Pioniru''.

ABA liga/Partizan NIS
ABA liga/Partizan NIS

Povezane vesti

Košarkaši Partizana i Mega Bemaksa započeli su večeras svoju četvrtfinalnu seriju plej-ofa Superlige, a posle prvih 20 minuta igre rezultat je 44-34 u korist crno-belih.

Ekipa Nenada Čanka odlično je započela utakmicu, povela sa 16:4, ali je potom usledio veliki pad u njihovoj igri, što Mega koristi i vrlo brzo dolazi do izjednačenja - 16:16.

Rezultatska neizvesnost potom je potrajala do kraja prvog kvartala koji je završen rezultatom 22:20 za Partizan, ali već početkom druge deonice domaći ekspresno vraćaju ubedljivu prednost, pre svega zahvaljujući trojkama Marinkovića i Mihajla Andrića.

Domaći su do kraja poluvremena uspeli da održe desetak poena razlike.

Najefikasniji u Partizanu u ovom delu igre bio je Vanja Marinković sa 12 poena, Vilijams Gos je upisao devet. Megu predvodi gruzijski centar Goga Bitadze sa 14 poena.

Kako smo preneli pre početka utakmice, crno-bele večeras bodre njihovi bivši asovi - Bogdan Bogdanović, Saša Pavlović, tu je kao i obično i Predrag Drobnjak...

Naravno, pozdravljeni su ovacijama, pre svih Bogdanović, a skandiralo se i ime trofejnog trenera Partizana Duška Vujoševića.

Kakve su reakcije navijača na društvenim mrežama, pogledajte u prilogu.
--
- - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke