Poluvreme - Odlični ''Orlovi'', potpuna nemoć Gruzijaca!

Autor: Darko Mitrović
petak 29.06.2018.
17:50
Izvor: Sportske.net

U Gruziji za sada sve ide po planu, reprezentacija Srbije ima ubedljuvu prednost.

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Saletovi ''Orlovi'' bili su znatno bolji rival tokom prvih 20 minuta utakmice protiv domaće Gruzije, u petom kolu Grupe G kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Naš tim na poluvremenu vodi sa 37:18.

Reprezentacija Srbije je od samog početka meča stavila do znanja domaćinu da je potpuno spremno ušla u ovaj meč i da neće dozvoliti iznenađenje.

Utakmicu je dobro otvorio Dragan Milosavljević, čijim smo poenima poveli sa 4:0, a Gruzijci su tokom prve četvrtine uspeli samo jednom da izjednače, na 9:9, posle čega je počela odlična serija našeg tima.

Predvođeni sve razigranijim Dejanom Todorovićem, ''Orlovi'' su prvi kvartal završili sa sedam poena razlike u svoju korist - 18:11, a osim bolje igre reprezentacije Srbije, ovaj deo igre obeležili su i veliki problemi domaćina sa semaforom, zbog čega je utakmica u više navrata prekidana.

Serija našeg tima nastavljena je i početkom druge deonice, 'Orlovi'' su vezali još sedam poena u nizu i suplirali prednost na ''plus 14'' - 25:11.

Tek na četiri i po minuta do poluvremena, Šengelija postiže prve poene za Gruziju u drugoj četvrtini.

Posle Đorđevićevog tajm-auta, Srbija ponovo ''dodaje gas'', uz odličnu igru u odbrani, pa su Gruzijci pokušavali jedino trojkama da nas ugroze, ali im to nije polazilo za rukom.

Najefikasniji u našim redovima u prvom poluvremenu je Dejan Todorović sa 13 poena, prati ga Milosavljević sa 10 poena i pet skokova.

Kod Gruzijaca Tornike Šengelija najbolji sa šest poena i osam skokova.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke