Poluvreme - Neizvesno u Izraelu, bilo je problema, a onda su proradile trojke!

Autor: Darko Mitrović
petak 30.11.2018.
13:52
Izvor: Sportske.net

Promenljiva igra našeg tima tokom prvog poluvremena u Tel Avivu.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

U utakmici koja bi mogla da bude možda i presudna za plasman naše reprezentacije na Svetsko prvenstvo, tim Saše Đorđevića tokom prvog poluvremena nije uspeo da stekne prednost protiv Izraelaca.

Na semaforu posle 20 minuta igre stoji Izrael - Srbija 43:45.

Domaćin je nešto bolje počeo, poveli su Izraelci sa 7:2, ali onda Raduljica preuzima stvar u svoje ruke za seriju 6:0 našeg tima i prvo vođstvo Srbije od 8:7.

''Orlovi'' su nastavili u tom stilu i u narednih par minuta, kada su stigli do solidnih ''plus 6'' - 20:14, ali onda sledi veliki pad u igri posle nekoliko izvršenih izmena.

Igrači sa klupe se nisu dobro snašli, odbrana nije funkcionisala, a Izraelci su vezali 13 uzastopnih poena i poveli sa 27:20. Do kraja prve deonice smanjili smo poenima Milosavljevića na 29:24, ali i tokom većeg dela drugog kvartala domaćin je imao blagu presdnost.

Ipak, u završnici poluvremena naš tim je stabilizovao i igru i rezultat, proradile su i trojke, pa smo u par navrata ponovo bili u minimalnom vođstvu.

Dragan Milosavljević je posle prvog poluvremena najefikasniji igrač našeg tima sa 12 poena, Raduljica i Birčević su upisali po osam.

Kod Izraelaca, Doson, Koen i Zosman imaju po sedam poena.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
toma1980
Friday, 30.11.2018
15:53

E moj SElektore .... Drzis ovo drvo od Igraca Peno a samo da si pozvao Micova!!!!!!