Poluvreme - Može li umorna i oslabljena Zvezda do novog velikog preokreta?

Autor: Darko Mitrović
petak 07.02.2020.
18:46
Izvor: Sportske.net

Protiv Panatinaikosa je uspelo, večeras je mnogo teže...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Završeno je prvo poluvreme utakmice 24. kola Evrolige između Himkija i Crvcene zvezde, a rezultat posle 20 minuta igre je 48-36 u korist domaćeg tima.

Zvezda večeras nastupa bez junaka pobede nad Partizanom, beka Bilija Berona, koji je dobio poštedu pred novi derbi u ABA ligi protiv Mornara.

Crveno-beli su dobro počeli meč, poveli sa 5:0 i 7:2, a prvo vođstvo Himkiju doneo je Janis Tima svojom trojkom sredinom prvog poluvremena - 11:9 za Himki.

Zvezda je nakratko još jednom uspela da povede, ali do kraja prvog kvartala potpuna dominacija ruskog tima koji je posle prvih 10 minuta imao deset poena prednosti - 28:18.

U drugoj deonici vođstvo Himkija je dostiglo i 17 poena razlike (39:22), a Zvezda za sada ne nagoveštava da ima energije za možda još jedan veliki preokret kao pre dva dana u Beogradu protiv Panatinaikosa.

Devin Buker sa 10 poena je najefikasniji igrač na terenu posle prvog poluvremena, a u Zvezdi osam poena Kevina Pantera i sedam Vladimira Štimca, uz četiri skoka.
-
- - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ovono
Friday, 07.02.2020
20:46

Rasplakace me naslov 😪

avatar
Realni Arthur
Friday, 07.02.2020
19:59

Bekovi Zvezde znaju dobro da igraju picknroll i sve akcije, ali da ti se ne cini da su malo umorni? Mene jedino ubija u pojam pojava Gista, covek je vise rekreativac definitvno niti jednu ama bas ni jednu bre utakmicu inje igrao kako treba! Ali, moram da ostavim komentar o sudjenju, veceras. Strasno, verujte mi, nikakav problem nije da izgubimo, jer igraci mi deluju mnogo umorno,ali dobicu cir na zelucu od sudija, ovo nema nigde, ljudi moji za Himki svaki najmanji kontakt sviraju a narocito ako neko prodje blizu Sveda gotovo cist faul, a sa druge strane udaraju, guraju, vuku i nema pa nema faul, obratite paznju na sudiju iza kosa kod faula za Kuridzu, covek bukvalno gleda udaranje, pa guranje i jos Sved sa starne udara i mrtav hladan jedva posle izgubljene lop[te svira!Rado bih pisao ovoj privatnoj Evroiligi ciji je vlasnik Bertomeu da ovakvo sramno sudjenje (nista bolje nije bilo ni protiv PAO) ubija veru u korektnost i fer sudjenje, nego sudije imaju direktan uticaj na rezultat, naravno na stetu siromasnijih .