Poluvreme - Krka sjajno šutira, kritike najnovijem Zvezdinom pojačanju, zna se koga ''Delije'' mnogo vole (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.01.2020.
17:45
Izvor: Sportske.net

Novajlija će morati bolje.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

U 14. kolu ABA lige, Crvena zvezda je večeras u ''Pioniru'' dočekala ekipu Krke i posle prvog poluvremena rezultat je 50:47 u korist crveno-belih.

Kako se i najavljivalo juče, Zvezda je večeras bez Čarlsa Dženkinsa u sastavu, s obzirom da je bek crveno-belih iznenada otputovao za Ameriku.

Zvezda je odlično započela utakmicu, povela je sa 9:0 i sve vreme je tokom prvog poluvremena imala vođstvo, mada su gosti uspevali da u par navrata uhvate priključak, pre svega zahvaljujući odličnom šutu za tri poena (9/15). Glen Kouzi se u ekipi Krke posebno ističe, pravi najviše problema Zvezdinoj odbrani i za sada je upisao 15 poena, trojke 4/5.

Beron i Davidovac sa po osam i Simanić sa sedam poena bili su najefikasniji u Zvezdi tokom prvog poluvremena, a ono što se nije dopalo Zvezdinim navijačima, bar prema nekim njihovim komentarima na Tviteru, jeste serija promašaja najnovijeg pojačanja Kevina Pantera, koji je tokom prvog poluvremena upisao dva poena.

S druge strane, Ognjen Dobrić, koji je odavno već omiljen među Zvzdinim pristalicama, pogodio je oba svoja šuta u prvom poluvremenu, jedan za dva, drugi za tri poena.
-
- - - - -

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke