Poluvreme - ''Grobari'' grme, ali Ritas vodi, gde je najveći problem? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.01.2019.
20:40
Izvor: Sportske.net

Crno-beli biju možda i odlučujuću bitku za plasman u četvrtfinale Evrokupa, prvo poluvreme ipak u znaku gostiju iz Litvanije.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena pred blizu sedam hiljada gledalaca u ''Pioniru'', Partizan - Ritas 40:44.

Od samog starta gosti iz Viljnusa su pokazali da nisu impresionirani, ni uplašeni zbog krcatih tribina u ''Pioniru'' i sve vreme su imali rezultat pod kontrolom.

Tokom prve četvrtine, to je bila blaga prednost u njihovu korist, a Partizan je hvatao priključak pre svega zahvaljujući Stefanu Jankoviću i Đorđu Gagiću.

Početkom drugog kvartala, crno-beli su trojkom Vanje Marinkovića poveli sa 31:30, ali onda uzvraća raspoloženi Stipčević, što je bio početak mini-serije gostiju od 8:0.

Poveo je Ritas tada sa 38:31 i uspeo je da održi tu preednost sve do 16 sekundi pre kraja poluvremenam, kada je Bandža Si pogodio trojku za 40:44.

Eimantas Bendzijus pravi ubedljivo najviše problema odbrani Partizana, ubacio je već 17 poena (trojke 4/7), a dvocifren je i Kris Kramer sa 10 poena.

U Partizanu Renfro, Janković, Si i Gagić po sedam poena.
-
- - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Wednesday, 30.01.2019
22:07

Mi u Pioniru vise ne znamo da igramo. Na stranu da li gubimo, ili dobijamo, ali kako igramo je tragicno. Pet puta bolje na gostovanjima izgledamo.

avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 30.01.2019
21:53

Problem je što su oni mnogo dobra ekipa.Neka se bore kao i do sada a ako i ne pobede pobediće drugi put.VOLIM GA KO OKA DVA!!!