Poluvreme - Dobar rezultat, mogu ''Orlovi'' i bez Tea?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.08.2019.
19:53
Izvor: Sportske.net

Dva dana posle trijumfa naših ''Orlova'' u Beogradu, reprezentacije Litvanije i Srbije večeras su se sastale u Kaunasu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Podsetimo, prvi meč u beogradskoj ''Štark Areni'' reprezentacija Srbije je dobila rezultatom 72:68, a posle prvog poluvremena večerašnjeg duela u Kaunasu, rezultat je 45:37 u korist našeg nacionalnog tima.

Utakmice se igraju u sklopu priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kini, a naš nacionalni tim je večeras nastupio bez Miloša Teodosića, koji se povredio u subotu i najverovatnije neće moći da nastupi na ''Mundobasketu''.

Kao i u Beogradu, Litvanci su i večeras napravili bolji uvod, od starta meča ih je dobro služio šut za tri poena, ali Đorđevićevi ''Orlovi'' im ovoga puta nisu dozvoljavali da se značajnije rezultatski ''odlepe''.

Posle prvih deset minuta igre, Litvanija je vodila sa 22:20, a kako je meč odmicao, naš tim je delovao sve bolje na terenu i u finišu drugog kvartala Srbija je povela sa 42:35.

Ono što je nas je malo zabrinulo jeste scena iz završnice druge četvrtine, kada je Gudurić hramljući izašao iz igre, a zamenio ga je tada Simonović.

Ipak, sjajan je bio sam kraj prvog poluvremena, kada je Jokić umalo izgubio loptu, ali se odlično snašao, lopta potom dolazi do Micića, koji pogotkom od tablu u poslednjoj sekundi donosi ''Orlovima'' osam poena razlike.

U našem timu najefikasniji je Bogdanović sa 11 poena (trojke 3/6), prati ga Jokić sa šest poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
poljskikupanjac
Monday, 12.08.2019
19:57

mozemo bez tea ali fali nam kalina i nedovic i dalje mi nije jasno sta ce ovde bircevic i milosavljevic

avatar
Savoa
Monday, 12.08.2019
20:36