Poluvreme - Da li je Partizan pogodio sa najnovijim pojačanjem? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
subota 05.01.2019.
19:42
Izvor: Sportske.net

Pionir gotovo prazan, Partizan večeras bez uobičajene podrške sa tribina na debiju novog pojačanja Nikole Jankovića.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Partizan je od 19 časova dočekao ekipu barskog Mornara u okviru 14. kola ABA lige, a posle prve dve četvrtine rezultat je 38-29.

Znate već da je poslednje sate 2018. godine obeležio transfer Nikole Jankovića u Partizan, on je večeras debitovao, ali se tokom prvog poluvremena nije predstavio u svom najboljem izdanju. Daleko od toga...

Za početak je promašio čist zicer, potpuno neometan ispod koša gostiju, potom je imao novu grešku u napadu tokom prve četvrtine, a u drugoj je upisao još jedan neprecizan šut. Jedan defanzivni skok je donekle popravio utisak, ali ga Trinkijeri nije ni držao previše u igri, svega tri minuta, iz dva puta.

Početak meča obeležile su čak tri trojke Alekseja Nikolića, zahvaljujući kome je Partizan stekao početnu prednost koju je je manje-više uspešno održavao tokom prvih 20 minuta.

Nikolića je kasnije ''izdao'' šut, posle pomenute tri trojke, usledila su i četiri promašaja van linije 6.75.

Zanimljivo je da je trener Andrea Trinkijeri, u nekoliko navrata veoma ljut na svoje igrače, tokom prve dve četvrtine računao na svih 12 igrača koje ima na raspolaganju. Uz Nikolu Jankovića, svoju šansu je najlošije iskoristio mladi Marko Pecarski koji je nedugo po ulasku napravio namernu ličnu grešku i odmah se vratio na klupu.

Nikolić i dalje najefikasniji u Partizanu sa devet poena, prati ga Stefan Janković sa osam i Gagić sa šest poena. Goste predvodi Voler sa osam postignutih poena.
-
- - - - -

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Saturday, 05.01.2019
21:08

Evo opet ovih sto kako neko pogodi dva suta u trideset utakmica odmah je najbolji igrac na svetu. Naravno da Nikolic nema sut. I to ne da nema, nego je jedan od najgorih sutera na poziciji pleja ikada. Inace, igru smo malo podigli, ali smo definitivno ekipa sa najsmotanijim igracima u ligi. Ne najgorim (daleko od toga), ali su smotani za medalju. Imam utisak da koliko igramo za sebe, toliko igramo i protiv sebe u pojedinim trenucima. Zagorac u napadu sve vise lici na Vanju, u odbrani je dobar, ali napadacki veoma los u poslednje vreme.