Poluvreme - Budi se, Partizane! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 13.11.2019.
18:56
Izvor: Sportske.net

Partizan odigrao slabo prvo poluvreme protiv Tofaša u gostima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Ekipa Andree Trinkijerija ne igra dobro na gostovanju Tofašu. Nakon prvih 20 minuta domaćin ima prednost od 42:31.

Mehia i Lodžeski su "povukli" u prvoj deonici, a nakon poena Vilijamsa bilo je i 16:5 za domaće. Igrali su odličnu odbranu košarkaši Tofaša, a četvrtinu je nekako pasio Nemanja Gordić sa poenima uz dodatno slobodno bacanje.

Trojkom Mehije su domaći počeli drugu deonicu, Partizan je imao velikih problema da stigne do koša domaćina, trojke su promašivali u svakom drugom napadu, a verovali ili ne, 8 od 14 poena u prvih 15 minuta su postigli sa linije za slobodna bacanja.

Nakon novih poena Vilijamsa Tofaš je stigao do 28:14. Bilo je i plus 15, a Partizan je za tri poena šutirao 0/9 u jednom trenutku. Onda su usledile dve trojke crno-belih preko Trifunovića i Birčevića, ali i par lakih poena, pa se tim Andree Trinkijerija vratio na jednocifrenu razliku.

Ipak, Lodžeski pogađa trojku uz dodatno slobodno bacanje i vraća Partizan na dvocifren zaostatak pred odlazak na poluvreme.

Partizanu mnogo nedostaje Kori Volden, što se videlo u organizaciji napada gde je dosta škripalo.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
paok
Wednesday, 13.11.2019
20:04

Sve dezurni pljuvaci ovi Tviterasi. Pad forme sro nije ne ocekivano i jos dva igraca koja nam fale. Mislim na centra i beka sutera. Bez te dvojice nemamo sta da trazimo u sezoni.