Poluvreme - ''Air Zagorac'' u Ljubljani, ali domaćini vode

Autor: Darko Mitrović
subota 26.10.2019.
18:46
Izvor: Sportske.net

Znimljiva borba u Ljubljani, gde Partizan večeras ima snažniju podršku sa tribina u odnosu na domaćina.

ABA liga/Mornar/Media PRO
ABA liga/Mornar/Media PRO

Povezane vesti

Derbi četvrtog kola ABA lige igra se u Ljubljani, gde je Cedevita Olimpija dočekala ekipu Partizana.

Posle prvog poluvremena rezultat je 43:39 u korist domaćina.

Uvodnih nekoliko minuta proteklo je u ravnopravnoj igri, a kako se bližio kraj prve četvrtine, domaći su polako uvećavali prednost, predvođeni raspoloženim Stipanovićem i stigli do ''plus devet'' - 24:15.

Tada se crno-beli bude, prave seriju 6:0, tačnije bila je to Gordićeva serija koji je postigao svih šest poena do kraja prvog kvartala i Partizan je smanjio na 24:21.

Druga četvrtina je počela novim poenima Stipanovića, ali potom sledi nova serija crno-belih, Pejdž i Veličković pogađaju trojke i crno-beli su poveli sa 28:26.

Potom je Rade Zagorac oduševio svojim blokadama nad Blažičem, pa nad Cirbesom, ali je posle jedne od njih u kontri napravio prekršaj u napadu.

Do kraja poluvremena ''rezultatska klackalica'', usledio je lošiji period u igri Partizana, pa na odmor Ljubljančani odlaze sa četiri poena prednosti.

Stipanović za sada najefikasniji u Cedevita Olimpiji sa 10 poena, u Partizanu Pejdž i Gordić imaju po sedam poena.
-
- - - - - -

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ljubitelj kosarke
Saturday, 26.10.2019
19:55

Gde su komentari sa poluvremena.Od kosarke nema ni K ocajno se igra nema lepote sve se svodi na sutiranju trojki.Zvezda i Partizan igraju nikad goru kosarku

avatar
Realni Arthur
Saturday, 26.10.2019
18:59

Citam komentare i verujte da mi je bas zabavno, Zagorac ono, pa ovo, pa Cirbesa u vrtic.....it. Ajde malo pazljivije gledajte Cirbesa, stomak mu je pokrio telo, znaci zalosno, najbolju svoju kosarku igra kad je bio prvi put u Zvezdi, nista narocito ali eto Jovic mu pomogao asistencijama. Za igru Partizana i Cedevite Olimpije nemam neki komentar, mislio sam da su ovi slovenci-purgeri slabiji, aili izgleda da sanapravili jedan tim za postovanje, pa oni po imenima su najbolji u ligi, e sad kolko ce da bude to dovoljno videcemo! Za ovu tekmu ocekujem pobedu Partizana, iskreno, i da pozelim Zvezdi srece sutra prtoiv Mege, jer u kakvom kanalu su pali, mnogo lako moze i Mega da nas dere!