Polomili tablu, pa zapalili mrežice - Mega savladala Partizan

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 17.04.2017.
23:04
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Mega Leksa savladali su Partizan NIS u prijateljskom susretu odigranom u Kruševcu koji je imao i humanitarni karakter.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Drugu godinu za redom košarkaši Mega Leksa i Partizana odigrali su utakmicu koja je imala humanitarni karakter, s tom razlikom što se ove godine igralo u Kruševcu.

Košarkaši Mega Leksa slavili su rezultatom 101:90 (33:30, 25:18, 25:19, 18:23) i tako stigli do prvog trijumfa nad Partizanom u tekućoj sezoni.

Utakmica je odigrana pred oko hiljadu ljubitelja košarke, a sav prihod od prodaje ulaznica biće prosleđen dečijem odeljenju kruševačke bolnice.

Partizan je nastupio u oslabljenom sastavu pošto je trener Aleksandar Džikić poštedeo Novicu Veličkovića, Uroša Lukovića i Đorđa Majstorovića, a svega pet minuta je igrao Vil Hečer.

Amerikanac Frenk Robinson nije bio u timu pošto je u petak sa njim okončana saradnja, ali je prve minute posle dva meseca pauze upisao Kenan Karahodžić.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Nikola Rebić sa 14 poena, a pratio ga je Ognjen Jaramaz sa 13 poena, 6 asistencija i 4 skoka.

Dvocifreni u timu Partizana bili su Vanja Marinković (11 pts) i Stefan Pot (10 pts).

Početak meča u Kruševcu kasnio je zbog komične situacije koja se zbila na zagrevanju kada je Adin Vrabac polomio tablu na košu. O tome ste više mogli da čitate OVDE!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 18.04.2017
00:08

Ovi im polomise tablu, pa zatim ovi nacisto polomise partizan :) Svako prema mogucnostima :D