Pogledajte kako je Jokić blistao protiv Klipersa

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.11.2015.
12:23
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaš Nikola Jokić pružio je još jednu sjajnu partiju u dresu Denver Nagetsa, a ukoliko niste imali prilike da pogledate duel sa LA Klipersima evo detalja vezanih za učinak bivšeg člana Mega Leksa.

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Košarkaši Denvera pretrpeli su poraz na domaćem terenu od LA Klipersa rezultatom 111:94, ali je srpski internacionalac Nikola Jokić ponovo blistao u najjačoj ligi na svetu.

Bivši centar Mega Leksa bio je drugi najefikasniji pojedinac u poraženom sastavu sa 16 poena (7/13 za dva, 0/1 za tri, 2/3 sa penala), 6 skokova i dve asistencije.

Bolji od Srbina bio je samo Danilo Galinari koji je postigao 20 poena i ostvario 18 skokova, dok su u protivničkom timu samo dvojica igrača imala bolji učinak od Nikole Jokića.

Sve to pokazuje da se Srbin sjajno snašao u najjačoj ligi na svetu i da se pred njim nalazi sjajna karijera ukoliko bude zadržao kontinuitet dobrih igara.

Ukoliko noćas niste imali priliku da pratite duel u "Pepsi Centru" u Denveru evo detalja vezanih za učinak Nikole Jokića.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zikone pfc
Wednesday, 25.11.2015
14:24

Jokara nije realan.

avatar
Reggae Shark
Wednesday, 25.11.2015
14:08

Kakav fejd avej!!! Biće on brutalan igrač.

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 25.11.2015
13:32

Na prosloj je mogao da da jos isto onoliko koliko je dao, ali zato nije samo ofanzivno orijentisan. Bobi nam je preko potreban za Igre, ali ako ne bude igrao Nikola Jokic, jako cu se razocarati. Naravno, da mi prvo odemo tamo, nismo se jos ni plasirali! :-D