Podgoričani ponosni, stiže Bertomeu, kakav vetar u leđa iz Evrolige pred derbi sa Partizanom!

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.02.2019.
12:16
Izvor: Sportske.net, kkbuducnost.me

Ekipa Budućnosti imaće specijalnog gosta nekoliko dana pred gostovanje Partizanu u ABA ligi.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Aktuelni šampion ABA lige dobiće sutra veliki podstrek pred ulazak u najvažniji deo sezone, u kojem će se odlučivati i o sledećem putniku iz regiona u elitno evropsko takmičenje.

Naime, Budućnost je na zvaničnom klupskom sajtu potvrdila da će u četvrtak ugostiti prvog čoveka Evrolige, Đordija Bertomeua, koji će prisustvovati i njihovoj utakmici protiv Himkija u 22. kolu Evrolige.

''Košarkaški klub Budućnost VOLI će u četvrtak, 07.02.2019. godine, imati čast da ugosti predsednika i izvršnog direktora Evrolige g-dina Đordija Bertomeua.

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu će posetiti prostorije kluba gde će se ujedno sastati sa predsednikom KK Budućnost VOLI.

Bertomeu će prisustvovati i duelu 22. kola Evrolige u kojem naš tim dočekuje košarkaški klub Himki iz Moskovske Oblasti'', navodi se u saopštenju Podgoričana.

Podetimo, već narednog vikenda, u nedelju od 19 časova, Budućnost gostuje Partizanu u 19. kolu ABA lige.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Leka
Wednesday, 06.02.2019
14:16

Mislim da bi posle Pariza i Londona trebalo razmisliti o Helsinkiju, Štokholmu i ostalim "košarkaškim" centrima. Ovaj čovek ne zna šta je sramota? Njega ne interesuje košarkaška publika i atmosvera iz Beograda, nego isključivo pare. Pola utakmica EL igra se pred više nego praznim tribinama, a ako im je to cilj onda su uspeli.