POČINJEEEE! Dominacija centara ili tandema Jokić-Bogdan, šta vi kažete?

Autor: Pavle Knežević
sreda 28.08.2019.
17:53
Izvor: Sportske.net

Još malo, još tako malo ostalo je do početka Svetskog prvenstva (31. avgust - 15. septembar) i oseća se velika euforija pred prve utakmice košarkaša Srbije u Kini.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

"Orlovi" su spremni da visoko uzlete! Deluje da je selektor Sale Đorđević "našpanovao" momke i da mukotrpan rad sa Kopaonika stiže na naplatu. Ređale su se pobede u pripremnim utakmicama i za vikend dolazi ono pravo. Svi sa nestrpljenjem čekamo da počne Mundobasket i već prvog dana košarkaši Srbije biće na parketu.
 
Spremite se za nešto ranije ustajanje, jer će "plavi" u subotu od 9.30 protiv Angole započeti Svetsko prvenstvo i krenuti u pohod na medalju, svi verujemo onu najsjajniju.
 
Kako bi praćenje utakmica bilo što zanimljivije, Meridian vam je spremio brojne specijale. Već znate da možete da prognozirate ko će biti najbolji strelac Srbije u Kini, a sada stiže još posebnih igara.
 
Da li samo znate koliko moćne centre imamo? Da li će naši NBA asovi biti istinski lideri koji će vući Srbiju do medalje? Sećate li se tripl-dablova Nikole Jokića u najjačoj ligi na svetu ili Bogdanovih karakterističnih trojki? Koš sa svoje polovine (možda uz zvuk sirene) - zašto da ne!?
 
I sve to vam Meridian nudi u specijalu samo za ovo Svetsko prvenstvo!
 
Moćne "petice" predvodi kapiten Miroslav Raduljica uz ogromnu pomoć sjajnog Nikole Milutinova i dobroćudnog džina Bobija Marjanovića. Igra Srbije dosta će zavisiti i od njihovih partija, zato vam Meridian nudi kvotu 1.85 da prognozirate da li će njih trojica zajedno postići manje ili više 200.5 poena tokom SP u Kini.
 
Koliko će šuterski biti raspoloženi Jokić i Bogdanović? Pogodite da li će naš NBA tandem zajedno prebaciti 238.5 poena ili neće, opet uz kvotu 1.85. Sigurno će "Džoker" i Bogi cepati mrežice protivnika na Mundobasketu!
 
Jokiću su tripl-dablovi u NBA postali zaštitni znak, zato vam Meridian daje kvotu čak 10.00 da će bar jednom imati ovaj impresivan učinak u dresu nacionalnog tima tokom turnira u Kini.
 
I to nije sve... Meridian vam je u okviru specijala spremio i igru da Srbija postiže koš sa svoje polovine. Ako neko od "orlova" pogodi obruč na ovaj način to će biti nagrađeno najboljom kvotom - 20.00.
 
Za kraj - mnogima omiljene trojke! Toliko puta su nas asovi igre pod obručima oduševljavali bitnim trojkama i Meridian granica za dalekometnu "paljbu" je 65.5 trojki Srbije ukupno na SP. Manje ili više - kvota je 1.85.
 
Da li je moguće da i dalje ne verujete da košarkaši Srbije osvajaju Svetsko prvenstvo? Čak i legendarni stručnjak Svetislav Pešić veruje da će "orlovi" pokoriti svet i da će najsjajnijim odličjem obradovati naciju, onako kako samo oni umeju! Uverite se i sami u prognozu trofejnog trenera i pravac Meridian kladionica po tiket da Srbija osvaja Mundobasket u Kini!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak