Počinje plej-of Superlige! Raspucana Mega ide na Zvezdu: ''Ako nastavimo ovako...''

Autor: Beta Beta
subota 01.06.2019.
11:42
Izvor: Beta

U poslednje dve utakmice pred plej-of, ekipa Dejana Milojevića postigla je ukupno 246 poena!

Beta/ABA liga/Mega Bemax/Ivica Veselinov/Ds
Beta/ABA liga/Mega Bemax/Ivica Veselinov/Ds

Povezane vesti

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je danas da je Crvena zvezda apsolutni favorit u polufinalu Superlige Srbije i istakao da njegova ekipa u predstojećim mečevima mora, pre svega, energetski da odgovori crveno-belima.

Košarkaši Mege sutra gostuju Zvezdi u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige Srbije.

"Ulazimo u završnicu jedne odlične sezone za nas. U nedelju gostujemo Zvezdi koja je apsolutni favorit u ovoj polufinalnoj seriji. Kada je protivnik kvalitetniji od nas, kao što je to u ovom slučaju ekipa Zvezde, mi moramo pre svega energetski da odgovorimo na pravi način, uz agresivnu igru u odbrani", rekao je Milojević za klupski sajt.

Serija se igra na dve pobede, a drugi meč je na programu u utorak u hali "Mega Factory".

"Dobro smo timski izgledali u poslednjim utakmicama i ako nastavimo tako, verujem da ćemo pružiti dobru igru, a za šta će to biti dovoljno na kraju, videćemo", rekao je Milojević.

Mega je ligaški deo Superlige završila na drugom mestu Grupe B skorom 7/3, dok je Crvena zvezda bila bez poraza u Grupi A.

Krilo Mege Dalibor Ilić je rekao da njegova ekipa mora da odigra nesebično i sa što manje grešaka.

"Zvezda jeste kvalitetnija od nas i oni su apsolutni favoriti na njihovom terenu. Očekuje nas teška i energetski zahtevna utakmica u kojoj nemamo šta da izgubimo. Moramo da budemo agresivni u odbrani sa što manje grešaka. Ako odigramo nesebično i zadržimo koncentraciju tokom celog toka meča, verujem da ćemo imati svoju šansu da napravimo iznenađenje", rekao Ilić.

Utakmica se igra sutra od 19.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke