Počinje najjača Evroliga ikada! Koliko može Zvezda, smete li FANTAZI?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 03.10.2019.
11:56
Izvor: Sportske.net

Posle Evrokup fantazija, stiže i Evroliga. Mali osvrt na to što nas čeka, čini se da takmičenje nikada nije bilo jače!

marca.com
marca.com

Povezane vesti

Po mnogima, predstojeća sezona Evrolige biće najbolja i najneizvesnija u istoriji. Luis Skola i Malkolm Dilejni su poslednja dva velika imena koja daju šmek ovogodišnjem takmičenju.

Mnogi smatraju da je dolaskom Mirotića Barselona prvi favorit, no, teško da tako može da se posmatra. Recimo Fener je doveo De Kola posle pet godina u Moskvi, zatim Dereka Vilijamsa, imaju strašan roster i želju da ponovo, posle dve godine igraju finale i domognu se druge titule.

Šta reći za Real, zadržali su Tavareša, Laso počinje nov projekt, tu su i dalje Rudi i Entoni Rendolf, Ljulj, Rejes, kupljen je Niko Laprovitola, MVP lige, stigao je Majki iz Himkija.

Videćemo šta će uraditi CSKA koji brani titulu, još nisu kupili igrače umesto De Kola i Rodrigeza, mada je tu Majk Dćejms, došli su Hilijard i Bejker, na centru će biti Kosta Kufos, ali čini se da roster šampiona još nije kompletan.

Efes je stigao do finala Evrokupa, Vasa Micić i Šejn Larkin su sjajni, došli su Kris Singlton koga se sećate iz Barse, Alek Peters iz CSKA, imaju Bubou, još par opasnih Amerikanaca.

Armani sa Rodrigezom i Skolom podseća na evergrin, Etore Mesina ima velike ambicije, tu su još Šelvin Mak, Mico, Nedović.

Grci?

Olimpijakos je uvek opasan, Milutinov pod košem, Kuzminkas, Spanulis, Printezis, Papanikolay, novi igrač je Rabit iz Bamberga, videćemo i Brendona Pola koji ima kratak staž i u Sparsima, par Amerikanaca stiglo je iz razvojne lige, zanimljiva postavka Dejvida Blata.

PAO uz lidera Kalatesa, i nekadašnju senzaciju Džimera Fredetea, računa na bivšeg Vizarda, Vesa Džonsona, dovedeno je sedam novih igrača, Vajli iz Gran Kanarije, Denmon iz Kine, Ris iz Brosea...

Španci?

Baskonija, iako je otišlo nekoliko igrača,  Valensija sa Dubljevićem i Vanjom Marinkovićem su uvek opasne.

ABA ligu i Srbiju predstavlja Crvena zvezda, silno pojačana i motivisana, od Rusa tu su Kimki i Zenit sa jakim budžetima, Žalgiris je konstanta, Makabi je institucija, Asvelu ove godine ističe licenca.Na kraju da ne zaboravimo Lučićev i Radonjićev Bajern, sa Musom Monroom na centru, Zisperom, DeMarkus Nelsonom, Lesorom, Đedovićem, baš dosta zvučnih imena.

Bilo kako bilo, čeka nas uživanje, ali i fantazi, pored Evrokupa, na našem sajtu možete da igrate i fantazi Evroligu.

Pravila su ista, link je ovde, osvežite ga, ako pokazuje staru stranicu (ctrl f5), registrujte se, pravila znate.

Za one koji su prvi put sa nama:

 PRAVILA

1. Možeš birati ekipu za svako kolo posebno.

2.  Ako se zaboraviš pa bi ekipu sastavio u sred kola, nije problem. Možeš je sačiniti od igrača čije utakmice još uvek nisu počele.

3 Moraš izabrati 7 igrača za svaku rundu ali se samo poeni 5 najbolje rangiranih računa.

 Potrebno je da postaviš 2 beka, 2 krila, 1 centra i dva bonus igrača (nije važno na kojoj poziciji igraju).

Još jednom! Biraš 7 igrača. Oni odigraju svoje utakmice. Na kraju kola, 5 igrača koji su zaradili najviše Sportske Fantazi poena su tvoja petorka za tu rundu.

4. Ako zaboraviš da izabereš ekipu, ne brini ništa mi ćemo to uraditi umesto tebe. Ponovićemo tvoj poslednji izbor tima.

5. Merodavna je samo statistike sa sajta EuroCup.

6. Ultimativni veliki pobednik je onaj ko sakupi najviše Sportske Fantazi poena.

7. - Na kraju ono najbitnije - Možeš napraviti svoju ligu i pozvati prijatelje da ti se priduže.

Na samom sajtu imate objašnjenje koje se tiče bodovanja.

Dođite da se igramo!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke