Počele sumnje u kvalitet ekipe Partizana, pesimisti među navijačima se plaše mnogo goreg scenarija! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.11.2019.
22:04
Izvor: Sportske.net

Slabosti crno-belih izašle na videlo usred ''Štark Arene''

aba-liga.com/Partizan NIS
aba-liga.com/Partizan NIS

Povezane vesti

Da li zbog izostanka povređenog Korija Voldena ili nečeg drugog, Partizan je večeras na vom parketu bio nemoćan u duelu sa ekipom Venecije u šestom kolu Evrokupa. Pogotovo u trećoj četvrtini koju su gosti dobili sa 25:9, bez ijednog pogotka ekipe Partizana iz igre!

Italijani su potom imali i ''plus 20'' pred više od osam hiljada ''grobara'', Partizan je u finišu smanjio na 83:69, ali i pored poraza ipak je ostao na prvom mestu u Grupi B.

Ono što navijače Partizana brine jeste što tek dolaze novi teški mečevi, nova teška gostovanja, pa se postavlja pitanje koliko crno-beli mogu sa ovakvom igrom, uz neizvestan termin povratka Voldena u ekipu, kao i priključenje novajlije Bela.

Brojni su komentari navijača posle meča na društvenim mrežama, u prilogu su neki od njih.
-
- - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nicklas Bendtner
Wednesday, 06.11.2019
05:52

Nema veće gluposti nego čitati šta pišu ovi po tvireru kvazi navijači koji pljuju sve i svašta. Nebitno likovi i na osnovu njih se ne treba praviti neko mišljenje navijača Partizana.

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 06.11.2019
00:15

Ja ne znam sta se ljudi pale. Izgubio si, jaka stvar. Izbuci pouke iz ovog poraza i sve je dobro. Ovaj poraz, nikakvog zla nije doneo.
I dalje si prvi u grupi
I dalje drzis konce u svojim rukama
Nisi izgubio mogucnost da u narednim kolima "stelujes" i da pokusas da izvuces grupu za TOP16 fazu po tvojoj meri

Samo je bitno podvuci crtu dosadasnjeg dela sezone i da vidis ko je zadovoljio, a ko nije.

avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 06.11.2019
17:03

Svaki porqz ko poraz prodje, ali vasa igra je katastrofa, pokrali ste onaj jadni FMP u subotu, al vam se sve to vrarilo juce!

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 07.11.2019
16:47

Ko je gledao utakmicu mogao je sve da vidi, pogotovo prvu cetvrtinu sta ste im uradili cccccccccc

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 06.11.2019
19:41

Cak ni FMP se nije zalio na sudjenje, vec samo na vredjanje. Isti taj FMP je opravdavao vase ponasanje protiv Buducnosti, kao i ponasanje Podgoricana u finalu proslogodisnjeg PO.

avatar
petar000
Tuesday, 05.11.2019
23:42

Poraz kao poraz je morao doci. Odigrali smo gomilu utakmica kao ovu veceras, ali na neki neverovatan nacin nismo gubili. Veceras su ovi pogadjali za razliku od nekih prethodnih protivnika i to je to. Ukanalili su nas Gordic i Jaramaz u trecoj cetvrtini, imali su pet sest uzastopnih nenormalnih napada. Takve stvari su se vec desavale i na nekim prethodnim utakmicama, ali smo se nekako izvlacili pa nisam hteo da komentarisem takve stvari. Gordic je igrac koji igra u serijama, znaci ima pet fenomenalnih minuta, pa pet minuta kada je bukvalno zalutao u dvoranu. Takva mu je utakmica bila i protiv Ritasa, ali mu je zbog one trojke sve to zaboravljeno. Prosto neverovatno zvuci da mi u trecoj cetvrtini nismo dali kos iz igre, a jos nestvarnije da je Venecija izasla iz bonusa u toj cetvrtini ja mislim u prvom, ili drugom minutu. O bacanjima u tom periodu tek da ne pricamo, jedan pogodak, jedan promasaj. Neverovatno. Znaci, centra umesto onog panja Parahovskog pod obavezno, ili ce biti sve vise ovakvih utakmica. Znaci covek je usao na tri za nas i mi se nismo spojili ni u napadu ni u odbrani sve dok je bio na terenu. Neverovatno je koliko je covek los, mada meni je on bio sumnjiv jos od kad sam cuo da ga dovode. Znao sam da od Gagica sigurno bolji nije. Problem je sto je i Jankovic veoma tanak, a Mozli ne moze bas svaku i protiv svakog da izgleda kao NBA igrac. Zagorac je kako vidim kao i prosle godine odradio sto se tice sezone. Covek prvih mesec dana igra kao u transu i onda ga nigde nema, osim sto se pali kao siparica neka posle jedne dobre odbrane. Birca totalno u autu, bazen ne moze da pogodi na poslednjih pet utakmica, tako da ovaj poraz kao poraz nije opasan, ali je nekako tendencija da mi idemo silaznom putanjom kako odmice sezona umesto da budemo stabilniji i uigraniji. Velika opomena...