Počela i Cibona da se pojačava, ali je veoma oprezno sastavila ugovor!

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.07.2019.
15:05
Izvor: Sportske.net

Ipak, tokom leta će ovaj momak morati najpre da dokaže da je pravo pojačanje.

BETAPHOTO/HINA/EV/Denis Ceric
BETAPHOTO/HINA/EV/Denis Ceric

Povezane vesti

U jeku ''bombastičnih'' transfera Crvene zvezde, Partizana, Mornara, Budućnosti... prvim pojačanjem se pohvalila i zagrebačka Cibona.

''Vukovi'' su angažovali 22-godišnjeg Riječanina Mata Vucića, sa kojim su potpisali ugovor na tri godine. Visok je 205 cm, igra na pozicijama krilnog centra i centra.

Prošlu je sezonu započeo u Kvarneru, a završio u redovima Boska.

Kako je saopšteno, tek posle odrađenoih priprema biće odlučeno da li će Vucić li ovu sezonu provesti u dresu Cibone, ili će morati negde na pozajmicu. Osim toga, postoji stavka u ugovoru prema kojoj Cibona posle prve i druge sezone ima mogućnost raskida ugovora.

”Dogovorili smo saradnju s Matom jer smatramo da je veliki potencijal na svojoj poziciji. Na njemu je da se na pripremama izbori za mesto u ekipi, a ako to ne bude slučaj, u dogovoru s nama će otići na pozajmicu”, istakao je direktor Cibone Domagoj Čavlović.

Dakle, Zagrepčani su prilično oprezni kada je u pitanju ovaj igrač i njegove mogućnosti, ali njemu to ne smeta.

”Jako sam srećan zbog prilike da igram za Cibonu. To je nešto što sam oduvek hteo jer mi je Cibona najdraži hrvatski klub. Nadam se da ćemo i ove sezone nastaviti gde smo stali, a jednako se tako nadam da ću se svojim igrama uspeti nametnuti za mesto u ekipi'', istakao je Mate Vucić, a prenosi klupski sajt.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke