Počela Evroliga, znate li ko je dao prvi koš?

Autor: Boban Filipović
četvrtak 12.10.2017.
19:51
Izvor: Sportske.net

Mala pomoć, postignut je na Bosforu u duelu Efesa i Reala.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Utakmicama u Istanbulu i Mosvki, krenula je sezona 2016/17 u najjačem košarkaškom takmičenju u Evropi.

Ostaće upamćeno da je prvi koš postigao centar Efesa Brajant Danston posle ofanzivnog skoka. koji je pokupio nakon promašenog šuta za tri Broka Motuma.

Pogledajte taj detalj u prilogu:

Inače, Real Madrid na krilima Luke Dončića (13 pts, 3 sk,2 as), Gustava Ajona (12 pts, 5 sk, 2 as) i Entonija Rendolfa (9pts, 5 sk, 3 as) vodi na poluvremenu sa 45:36, mada je najvećaprednost 'Los Blankosa' bila +16. Centar reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić je igrao nešto manje od sedam minuta i za to vreme postigao dva poena i zabeležio tri skoka.

Najefikasniji u redovima čete Velimira Perasovića je novajlija Erik MekKolum sa 14 poena. Novi centar 'Pivara' i centar reprezentaciej Srbije, Vladimir Štimac, proveo je u igri nešto više od šest minuta i upisao po 2 poena i skoka u svoje kolone.

U isto vreme u Moskvi, Olimpija iz Milana je sjajno otvorila meč i posle prvog kvartala imala velikih +14,  u drugoj deonici je bilo i +18, ali su 'Armejci' do odlaska na odmor otopili prednost gostiju iz Lombardije. Razlika u korist 'Manekena' je dovicfrena na poluvremenu, rezultat je 38:48.

Najbolji igrač u prvom poluvremenu je srpski internacionalac Vladimir Micov. On je svom bivšem klubu ubacio 10 poena, uz to ima po tri skoka i asistencije i dve ukradene lopte. Indeks korisnosti mu je 17! Jedini efikasnij od Micova u dosadašnjem toku utakmice je njegov saigra Endrju Gaudlok sa 11 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke