Pobeda za Kuzmića, "Mitraljeta" izrešetao Unikahu

Autor: Boban Filipović
nedelja 22.10.2017.
20:26
Izvor: Sportske.net

Andalužani nisu imali rešenje za raspucanog Džejsija Kerola, pa su pretrpeli prilično ubedljiv poraz u prestonici.

realmadrid.com
realmadrid.com

Povezane vesti

Real Madrid se vratio na lidersku poziciju na tabeli pošto je u okviru 5. kola ACB lige preslišao Unikahu pred svojom publikom rezultatom 99:85.

'Los Blankosi' su vodili od početka utakmice, a prelomili su je u trečoj četvrtini, koju su dobili sa ubedljivih 31:16 i sa kapitalom od 20 ralike ušli u poslednjih deset minuta.

Najraspoloženiji za igru bio je Džejsi 'Mitraljeta' Kerol, koji je sasuo gostima 29 poena. U odsustvu povređenog Serhija Ljulja, Luka Dončić je opet preuzeo lidersku ulogu u ekipi Reala, danas je imao učinak od 18 poena, 6 skokova i 5 asistencija, kao i jedan potez za špice.


Dvocifreni u pobedničkom sasatvu su bili Fakundo Kampaco i Rudi Fernandez sa po 10 poena.

Nemanja Nedović je bio jedini srpski košarkaš koji je igrao za Unuikahu, Dragana Milosavljevića i Dejana Muslija nije bilo u protokolu. Nedović je postigao 10 poena i imao 4 asistencije, efikansiji od njega bili su Rej MekKalum sa 15 poena, kao i Džef Bruks i Karlos Suarez koji su ubacili po 11.

Zanimljivo, košarkaši Real Madrida su na parket izašli u majicama podrške za Ognjena Kuzmića, za koga je ova sezona zavrpena zbog teške povrede.


U isto vreme, aktuelni šampion Valensija je kao gost dobila Murisju na jednu loptu sa 93:91. Marko Luković je postigao 10 poena za poražene domaćine.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke