Pobeda za izlazak iz krize, a OVAJ podatak posebno raduje Zvezdine navijače! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.03.2018.
21:11
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde mt:s ostvarili su večeras desetu pobedu u tekućoj evroligaškoj seznoni i zadržali šanse za plasman u plej-of.

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Crveno-beli su u izjednačenoj utakmici sa Unikahom slavili rezultatom 80:76 tako da nakon 24. kola imaju skor 10-14 i još uvek mogu da se nadaju plasmanu u plej-of iako je malo realan.

Navijači koji utakmice ekipe Dušana Alimpijevića komentarišu putem društvenih mreža složni su u oceni da je večerašnji trijumf izuzetno važan za samopouzdanje ekipe uoči najvažnijeg dela sezone.

Osim toga, pristalice Crvene zvezde mt:s konstatuju da je ekipa stigla do dvocifrenog broja pobeda i da je to samo po sebi uspeh ako se ima u vidu da je prošlog leta došlo do "resetovanja sistema" i promene trenera.

Na kraju krajeva, crveno-beli su i dalje u igri za plasman u TOP 8 i to je nešto što raduje navijače uoči završene faze ligaškog dela takmičenja.

Narednu utakmicu Crvena zvezda mt:s igra protiv Barselona, a pre toga je očekuje gostovanje Igokei u okviru pretposlednjeg kola ABA lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Saturday, 03.03.2018
09:56

Dobro je da se prekinula losa serija. Imam poruku za Aba ligu i KLS:Zvezdo, zgazi ih sve!

avatar
marecareee
Saturday, 03.03.2018
00:05
avatar
Bojan Samardzic
Friday, 02.03.2018
23:05

Brzo se mi naviknemo, na uspjeh, to je problem. Barsa dvije godine uzastopno slabije plasirana od nas, a mi nezadovoljni. U fudbalu, do prije samo godinu raspad, Sasuolo nam ubio nadu da nam ekipa iole nesto vrijedi, a sad nismo bas sretni sto nas je CSKA eliminisao i kukamo kako nemamo kvalitet. Takav mentalitet, pa eto.