Pobeda koja se ne piše, Lebron uzeo meru šampionu!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 11.10.2018.
09:07
Izvor: Sportske.net

Kockice bačene, u Las Vegasu, derbi predsezone pripao Lejkersima. U petak igraju ponovo, rezultat ne znači ništa, ali tim iz El-Eja neće biti vreća za udaranje...

EPA-EFE/MIKE NELSON
EPA-EFE/MIKE NELSON

Povezane vesti

Derbi predsezone pripao je Lejkersima.

Iako je igrao samo 17 minuta, Lebron je uz 15 poena, dodao 10 skokova i 5 asistencija, najefikasniji Brendon Ingram sa 26, doduše, 15 sa linije penala. Odlični su bili Kajl Kuzma i Koldvel Poup stiče se utisak da tim iz Los Anđelesa polako slaže kockice.

Voriorsi su izgubili 25 lopti,Stef Kari prodao sam pet, ubacio je 23 poena, Klej Tompson 20, Durant 18. Dopustili su rivalu previše u napadu, ali predsezona nije bitna, jasno da ovaj poraz nikoga neće zaboleti...

Još jednom će igrati u petak, nije bilo Kazinsa i Grina, videćemo u kakvim će sastavima timovi igrati sutra.

Portland je rasturio Feniks, od Sansa treba očekivati promenjive partije, tim našeg Kokoškova je ubacio samo 83 poena, imao očajan procenat šuta, a Blejzersi su dobili bez MekKoluma i Lilarda. Nurkić je ubacio 5 poena i imao 8 skokova za tim iz Oregona.

Čikago je iznenadio realno kvalitetniju Indijanu, Lavin, Holidej i Bobi Portis su bili najbolji u redovima Bulsa, rival je očajno šutirao.

Poplava poena u sudaru Majamija i Nju Orleansa, Pelikansi nemaju pobedu u predsezoni, noćas su primili 140 poena, Dragić, Vejd i Vajtsajd, praktično kompletna petorka Hita je odmarala, ali su rezervisti napunili koš rivala do vrha. Centar Adebajo je ubacio 26 poena, možda posle ruki sezone momak sa Kentakija i 14. pik drafta pre dve sezone dobije veću šansu...

Pelikansi bez Dejvisa, Mirotić je ubacio 19 poena.

Atlanta je savladala San Antonio, jedan od najslabijih timova lige (makar su takve procene) je ubacio 130 poena Sparsima koji su odmarali Oldridža. Tajron Prins je brojao do 25, Jang dao 22, kod gostiju Rudi Gej 28 poena.

Kavi Leonard je odigrao pola sata u lakoj pobedi Kanađana nad Netsima, "Kandža" je ubacio 11 poena, malo je zarđao, ali ostalo je bilo na njegovom nivou, po 7 skokova i asistencija, ukrao je četiri lopte. Vučević je ubacio 7 poena i imao 11 skokova uz loš šut u pobedi protiv Memfisa, Vizardsi su tukli Pistonse, Džon Vol je ubacio u brzinu 32 poena, 9 asistencija, na drugoj strani 20 skokova Dre Dramonda.

Rezultati:

Lejkersi - Golden Stejt 123:113
Portland - Feniks 116:83
Čikago - Indijana 104:89
Majami - Nju Orleans 140:128
Atlanta - San Antonio 130:127
Toronto - Bruklin 118:91
Orlando - Memfis 102:86
Detroit - Vašington 92:107

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke