Pobeda Hrvatske u senci Bogdanovićeve povrede

Autor: Darko Mitrović
subota 05.09.2015.
23:41
Izvor: Sportske.net

Hrvati su ostvarili svoj cilj na startu Evropskog prvenstva, savladali su Sloveniju, ali im je raspoloženje pokvarila povreda jednog od najboljih igrača Bojana Bogdanovića.

BETA/BETAPHOTO/HINA/Dario GRZELJ/DS
BETA/BETAPHOTO/HINA/Dario GRZELJ/DS

Povezane vesti

Hrvatska je, kako smo ranije objavili, savladala Sloveniju sa 80-73, a Bojan Bogdanović je tokom treće četvrtine doživeo težak pad, koji je, prema poslednjim informacijama, za posledicu imao lakši potres mozga.

U prilogu je snimak tog njegovog pada, a hrvatski ''Index'' večeras prenosi da je Bogdanović posle ovoga bio ''dezorijentisan'' i veliko je pitanje da li će i koliko dugo morati na poštedu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Sunday, 06.09.2015
00:28

Jbg, on im jako puno znači, razumem kako je navijačima Hrvatske sada, jer ja sam se presekao kad sam u jednom momentu video Bjelicu kako se drži za koleno i hramlje, pomislio sam u sebi, ma neka i izgubimo samo da se on ne povredi.

avatar
Volim nogomet
Sunday, 06.09.2015
00:22

Loše smo ušli u početak ,a kasnije pokazali silu. Mislim da se možemo se i boritt za medalju ,ali ako se i ne osvoj što je tu je to su sve mladići poput Šarića i Hezonje i njihovo vrijeme će sigurno doć. Nadam se da je Babo dobro i da će bit spreman za iduće utakmice.