Po čemu se Zvezda razlikuje od većine klubova u Evropi?

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.09.2015.
13:33
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Odgovor na ovo pitanje dao je Maik Cirbes, reprezentativac Nemačke i centar Crvene zvezde Telekom.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Maik Cirbes zbog povrede propušta aktuelni Evrobasket, ali u Berlinu gde nastupa i naša reprezentacija, prati sve utakmice i ovih dana se susreo i sa doskorašnjim saigračem Nikolom Kalinićem, kao i sa tim menadžerom Nebojšom Ilićem.

''Video sam se sa Kalinom i Nešom Ilićem, otišli smo na kafu, ispričali se. Naravno, teme su bile Beograd i Crvena zvezda'', izjavio je Cirbes, a prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

Crveno-beli su prošle sezone ostvarili sjajne rezultate, osvojili triplu krunu, a poseban utisak na nemačkog košarkaša ostavili su i navijači Crvene zvezde. I tu leži odgovor na pitanje iz naslova.

''Čujem od saigrača iz Beograda da su pokrenuli pravu kampanju sa porukom: 'Hoćemo punu dvoranu'. I zaista je tako, jer sa navijačima pružamo i više nego što su ponekad naše objektivne mogućnosti.

Ja to najbolje znam gledajući sve što sam doživeo prošle sezone i tu podršku sa tribina. To malo ko ima u Evropi'',
zaključio je Cirbes.

Zvezda se ovog leta pojačala na centarskim pozicijama, pa će se Cirbes, umesto sa Bobanom Marjanovićem koji karijeru nastavlja u NBA ligi, za minutažu boriti sa novajlijama Sofoklisom Skorcijanidisom i Stefanom Nastićem.

''Pratim sve što se dešava. Znam da su stigla pojačanja. Sofoa poznajem jako dobro, zapravo setim ga se svaki put kada pogledam palac, koji mi je dislocirao na jedoj utakmici pre dve godine.

Šalim se, on je sjajan igrač. Stefana Nastića ću tek upoznati, znam da je mlad, snažan i veoma borben, ali nisam do sada igrao protiv njega. Verujem da će me njih dvojica kroz jak trening učiniti još boljim igračem'',
istakao je Cirbes.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rivarinho
Thursday, 10.09.2015
17:15

Ekstra su glupi ovi sto ne mogu da ukapiraju kako se funkcionise u svetu biznisa i para...sve te tranzicije su prosli Bajern Minhen, Leverkuzen, Celsi, Atletiko Madrid u fudbalu...u kosarci jos vise velikih brendova...Zvezda je nesto najvece sto srpska kosarka ima a opet joj je drzava okrenula ledja i pustila da se sama dovija kako zna i ume...nikad nece nestati ma koliko to ovi doseljenici prizeljkivali ;-)

avatar
MiXPartizan
Tuesday, 08.09.2015
16:54

Pa razlikuje se po tome sto je jedini privatni klub koji dobija pare od drzave, jedini klub kojem za jednu noc dug od 15 miliona postane dug od pola miliona i onda i to 4 godine vracaju, razlikuje se po tome sto svi sponzori najveceg rivala (Koji je visegodisnji sampion, igra redovno EL, cesto TOP16, F4) koji igra TOP16 za jednu noc predju u KKFMPDIVA, po tome sto dres i grb moze da koristi ko hoce...

avatar
Napolitanac
Wednesday, 09.09.2015
23:00

Jednostavno ste prethodnih 15 god. kao sto i sam kazes svu tu pomoc dobijali vi, sad je red na nas. Nema ljutnje druze.

avatar
MiXPartizan
Thursday, 10.09.2015
19:13

Kako sponzori iz kluba koji igra TOP16 EL mogu preci u tim kojem je najveci uspeh F4 Aba lige? Nema nikakve logike. Ako premijer nema miljenike naravno, ovako je sve jasno.

avatar
The Real Man
Tuesday, 08.09.2015
14:12

Po tome sto postoji 3 godine, a dovodi igrace kao da dominira u Evropi vec 10 godina, to moze samo zvezda.

avatar
Стефан Б.
Tuesday, 08.09.2015
16:57

Jel ti krivo :-D

avatar
Napolitanac
Wednesday, 09.09.2015
23:02

Burgijas u beton. :)

avatar
The Real Man
Tuesday, 08.09.2015
19:23

Majok, daleko od toga. Bas mi je drago sto nikada necete znati kako je kad navijas za veliki klub koji nije vestacka tvorevina napravljena za 2 godine.

avatar
Tuesday, 08.09.2015
13:53

razlikuje se po tome jer je ovaj klub jedina vestacka tvorevina ... jer npr pravi Olimpijakos , CSKA , Real , Barsa itd nikad ne bi unistili svoj klub zarad novog privatnog ...

avatar
babaroga
Tuesday, 08.09.2015
14:23

Za svemir nije sigurno da je beskonacan. Ljudska glupost je u onoj drugoj kategoriji...

avatar
Tuesday, 08.09.2015
20:36

slazem se ... to sto ste vi uradili je beskonacno glupo i ne verujem da ce iko to ponoviti u istoriji covecanstva