Pljuvanje i upaljači u glavu - šta kaže Slaven Rimac na to

Autor: Pavle Knežević
subota 22.12.2018.
21:29
Izvor: Sportske.net

Trener Cedevite je kao bivši igrač mnogo puta nastupao u ovakvoj atmosferi

ABA liga/Mornar/Media Pro
ABA liga/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Cedevita je večeras pobedila Partizan 76:71, a utakmicu su obeležili incidenti u finišu meča, kada je sudija pogođen, pa se povukao sa terena. I pre toga su u teren uletali razni predmeti.

Takva atmosfera nije novost za Slavena Rimca, trenera Zagrepčana i nekadašnjeg igrača, koji kaže da je bolje da se igra u ovakvoj atmosferi nego pred praznim tribinama.

"S obzirom da sam bivših igrač, znam kako je to. Jedna od stvari zbog kojih sam počeo da se bavim košarkom jeste puna hala. Nekada dobiješ upaljač u glavu i pljunu te, ali to je tako na ovim prostorima i ja volim takvu atmosferu. Rekao sam igračima da budu hrabri pre meča, jer je to samo atmosfera i tera nas da budemo bolji", rekao je Rimac novinarima posle utakmice.

Što se tiče samog meča...

"Za nas jako bitna pobeda. Partizan je u naletu, to smo znali pre utakmice. Treba reći da posle pobede u sredu i plasmana u Evrokup, da su se potrošili mentalno. Uhvatili smo ih na krivoj nozi. Imali smo dva-tri raspoložena igrača. Edo je došao pre par dana i odigrao dobro i u odbrani i u napadu.

Cedevita je danas odigrala odgovorno, što ranije nije uvek bio slučaj. Pričali smo ranije da treba imati veću odgovornost u odbrani  i danas smo to pokazali, čime sam i najzadovoljniji
", rekao je Slaven Rimac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alan Ford
Saturday, 22.12.2018
22:54

Kad ce vise da shvate!?
Treba da gadjaju ove njihove vezare, a ne goste i sudije...
Vecih divljaka nema na ovim prostorima! Neandertalci :(