"Pljuvači ne vide dalje od svoje pljuvačke, biće još prilika za zlato!"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 11.09.2019.
11:53
Izvor: Sportske.net

Ratko Varda imao zanimljivu izjavu.

aba-liga.com/Sutjeska
aba-liga.com/Sutjeska

Povezane vesti

Srbija nije uspela da se plasira u polufinale Svetskog prvenstva u košarci pošto je poražena od Argentine, a nakon meča se oglasio i Ratko Varda koji smatra da naši reprezentativci nisu zaslužili ovakav tretman.

"Glavu gore, momci. Ovo je jedna čarobna igra i kao u svakoj igri nekad pobediš, nekad izgubiš. Izgubiš da bi znao gde si grešio i sledeći put daš sve od sebe da pobediš. Zaje*ite sve one koji pljuju jer da su zaslužili nešto u životu. Ne bi sedeli pored TV i kao navijali za vas, a jedva čekali da se ovako nešto desi da bi radili ono o čemu su najbolji – da pljuju! Niko od tih pljuvača ne zna šta znači odricanje od svega vama dragog. Nikad neće shvatiti jer ne vide dalje od pljuvačke", rekao je Ratko Varda.

Nekadašnji košarkaš Partizana smatra da će biti prilike za zlatnu medalju.

"Još jednom se takva atmosfera stvorila, da smo prvaci sveta bili još u julu mesecu. Ovo je sport, ovo je košarka i svi danas igraju košarku. Možda bi trebalo reći da neko nije uradio ono što treba, ali neću i ne smem. Ja sam samo navijač koji navija za Srbiju, a drugi neka rade svoj posao najbolje što mogu. Ja sam ponosan na sve vas jer znam šta je odricanje, da ne vidite porodicu, da niste prisutni kad vam se rodi dete ili ne daj bože kada izgubite nekog vama dragog. Sve da biste igrali za Srbiju. Kao što rekoh, ovo je čarobna igra i biće još prilika za zlato", napisao je na Instagramu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lilian Thuram
Wednesday, 11.09.2019
18:19

To sve stoji sto je izneo ali nije sve bilo tako na terenu... Kada gledam reprezentaciju i vidim da ne grade protivnike na skoku, da ne bodre jedni druge, promasuju zicere, budu staticni u napadu, kapiten cuti kao da meditira,vidi se da nesto ne valja. Nije problem izgubiti ako je neko odigrao bolje ali kada das sve od sebe. Mi imamo vrhunske igrace, fantasticne momke ali nisu se tako ponasali i to je problem zasto je nacija razocarana. Izgubili smo od amera u finalu 20+ razlike i niko im nije zamerio, svi su govorili da su za nas zlatni, jer su igrali lepu kosarku, borbeno i zajedno sto sada nije bio slucaj...

avatar
Srba Stamenkovic
Wednesday, 11.09.2019
15:06

Idi gledaj tvoju Bih.

avatar
Darko
Wednesday, 11.09.2019
13:45

Sramota kakvi smo ljudi , svi zaboravljaju svu srecu koju su nam ovi momci donjeli . Da smo lose odigrali , jesmo , da smo trebali bolje , jesmo , ali nije razlog da se pljuju toliko . Svima se desi los turnir , nije smak svijeta . Bice bolje na sledecem prvenstvu . Glavu gore , Vi ste nas ponos.

avatar
barbaroga
Wednesday, 11.09.2019
13:13

A koje je pa to on medalje osvajao pa da se javlja?

avatar
djan_franko
Wednesday, 11.09.2019
12:07

Sve je to lepo, i niko ne kaze da nisu hteli cim su bili tamo... ali nije ostvaren po meni ocekivan rezultat a to je jedna od 3 medalje. Imala je ova ekipa i kvaLiteta i iskustva za tako nesto... Nama kao navijacima ne moze niko zabraniti da izrazimo nezadovoljstvo. Naravno da se ne razumemo vise od kosarku od Djordjevica i strucnog staba.
Treba podrzati reprezentaciju, ali nesto ili nekoga promeniti vec do Olimpiskih igara.
Iskreno bih voleo da cujem ili negde procitam misljenje od Dude Ivkovica ili Zeljka Obradovica o ovom prvenstvu.

avatar
Nemanjici
Wednesday, 11.09.2019
11:58

Dobro si sve rekao