Pljušte kazne i u Crnoj Gori! Bokan pretio sudiji, a on delegiran i za sledeću utakmicu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.05.2018.
12:22
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Kako se bliži kraj sezone u šampionatu Crne Gore, nervoza postaje sve veća.

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Posebno je to došlo do izražaja preksinoć, u trećoj utakmici finalne serije, koju je Budućnost dobila sa 88:87 u dramatičnoj završnici, kada je Nidam promašio šut kojim bi doneo titulu Mornaru.

Posle tog dvoboja, trener Mornara Mihajlo Pavićević je atmosferu u hali ''Morača'' nazvao ''uličarskom'', ali to nije sve.

Podgoričke ''Vijesti'' prenose i da je prvi čovek Budućnosti Dragan Bokan pretio jednom od arbitaram Igoru Dragojeviću i da mu je navodno poručio kako će se ''postarati da više ne sudi ni u Evroligi, ni u ABA ligi''.

Zbog svega što se u utorak uveče dešavalo u Podgorici reagovao je i komesar takmičenja Miomir Mugoša, koji je izrekao kazne i jednom i drugom klubu.

"KK BUDUĆNOST VOLI se shodno članu 59 B i 59 D propozicija takmičenja I A MCKL kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 1.000 eura (slaba organizacija utakmice, vređanje gostujuće ekipe od strane domaćih navijača i pretnji predsednika KK Budućnost Voli Dragana Bokana upućenih sudiji Igoru Dragojeviću nakon završetka meča ispred službenih prostorija - prijava službenih lica, Igora Dragojevića);

KK MORNAR se shodno članu 59 D propozicija takmičenja I A MCKL kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 500 eura (nesportsko ponašanje službenog predstavnika Đorđija Pavićevića nakon završetka utakmice - prijava službenih lica, Igora Dragojevića);

KK BUDUĆNOST VOLI - igrač K. Gibson se shodno članu 59 D propozicija takmičenja I A MCKL kažnjava novčanom kaznom u iznosu 50 eura (tehnička greška);

KK MORNAR se shodno članu 59 D propozicija takmičenja I A MCKL kažnjava novčanom kaznom u iznosu 100 eura (II tehnička greška klupi);

KK MORNAR - igrač D. Needham se shodno članu 59 D propozicija takmičenja I A MCKL kažnjava novčanom kaznom u iznosu 50 eura (tehnička greška)", odluke su komesara Mugoše.

Dodajmo još i da je pomenuti sudija Dragojević delegiran i za četvrtu utakmicu u Baru koja se igra u četvrtak od 21 čas. Uz njega, pravdu će deliti i Zdravko Rutešić i Ognjen Jokić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke