Pljuštale trojke, Harden uzvratio Kariju!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 26.05.2015.
08:08
Izvor: Sportske.net

Hjuston ostao noćas u igri, u meču koji je završio u knjigama rekorda. "Bradonja" brojao do 45!

Beta/AP Photo/Ronald Martinez, Pool
Beta/AP Photo/Ronald Martinez, Pool

Povezane vesti

Sjajni Harden je našao put u četvrtoj utakmici. Žestoko je odgovorio Voriorsima, Hjuston je ostalo u igri.

Rekord karijere "Bradonje" u plej ofu, 45 poena, presudio je Golden Stejtu, Hjuston je izbegao šišćenje, ali pred njima ostaje gotovo nemoguća misija, sada je 3:1 za "Ratnike", serija se vraća u Kaliforniju.

Hjuston je napravio veliku prednost, na ruku im je išao baš gadan pad Stefa Karija u sredini druge četvrtine. MVP je propustio 12 minuta, kada se vratio na parket nije mogao da parira Hardenu. Kari je završio sa 23 poena.

Njegov tim je držao priključak u poslednjem periodu pre nego što je Harden serijom od 10 uzastopnih poena otklonio svaku dilemu.

Warriors Rockets Basketball

Džoš Smit je ubacio 20 poena za domaće, Hauard dodao 14, uz 12 skokova. Kod Voriorsa Drajmond Grin 21, uz 15 skokova, Klej Tompson 24, postigao je šest trojki.

Inače ovo je bila rekordna utakmica kada su trojke u pitanju, u plej ofu. Voriorsi su ih postigli 20, Hjuston je dao 17, kombinovano to je najviše u istoriji doigravanja.

Dodajmo i da je publika ostala na svojim mestima i nakon završetka meča zbog lošeg vremena, odnosno oluje u Teksasu. Prava oluja čeka Roketse u Ouklendu sutra uveče, kada je na programu meč broj 5 i prilika da Golden Stejt overi veliko finale.

Hjuston - Golden Stejt 128:115 (1:3)

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marco Popovich
Wednesday, 27.05.2015
13:59

Mene zanima sta je sa onim Hauardom? Potpuno drugaciji igrac otkad je napustio Orlando

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Wednesday, 27.05.2015
10:26

Hjuston moze da se vrati jer Golden sem u utakmici 3 nista posebno nije pokazao, u prve dve su se PROVUKLI najblaze receno... Ukoliko Brada, Trevor i Dzos budu na visini zadatka verujem u brejk... Nadam se da ce Supermen da proradi veceras...