Planule karte: Šampiona Evrope čeka crveno-belo grotlo!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.12.2016.
19:26
Izvor: Sportske.net

Srpska prestonica u četvrtak će biti poprište košarkaškog spektakla što potvrđuju i poslednje informacije koje se tiču prodaje karata za duel Crvene zvezde mt:s i aktuelnog šampiona Evrope.

Sportske.net/StudioALTAI/NikolaKrstić
Sportske.net/StudioALTAI/NikolaKrstić

Povezane vesti

Ono što ljubitelji fudbala odavno nisu imali prilike da iskuse u Beogradu poklonicima košarke nije strano pošto godinama unazad "večiti" u srpskoj prestonici dočekuju najbolje klubove Evrope.

Novi košarkaški spektakl zakazan je za četvrtak, 29. decembar, kada u beogradskoj "KombankAreni" gostuje aktuelni šampion Evrope.

Košarkaši Crvene zvezde mt:s ugostiće moskovski CSKA u poslednjoj utakmici prve runde ligaškog dela takmičenja, a poslednje informacije koje stižu iz kluba nedvosmisleno ukazuju da će "Arena" biti ispunjena do poslednjeg mesta.

Ne računajući vlasnike sezonskih ulaznica, prvog dana prodaje karata prodato je više od 8.000 ulaznica i nema sumnje da će kompletan kapacitet najveće dvorane na Balkanu biti rasprodat do početka meča.

Crvena zvezda mt:s i moskovski CSKA odmerili su poslednji put snage u četvrtfinalu Evrolige prethodne sezone, ali je tada samo jedna utakmica odigrana u Beogradu, takođe u "Areni".

Šampion Srbije i regionalne ABA lige trenutno zauzima deveto mesto na evroligaškoj tabeli sa skorom 6-8, dok CSKA drži lidersku poziciju sa 12 pobeda na 14 odigranih utakmica.

Meč 15. kola između Crvene zvezde mt:s i CSKA zakazan je za četvrtak od 19 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 28.12.2016
02:37

Dobiće Zvezda i ovog velikana!

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Tuesday, 27.12.2016
21:17

Progutace grotlo arene i CSKA. Idemoooo ZVEZDAAAA!!!

avatar
Aleksej Alex Toskovic
Tuesday, 27.12.2016
20:54

To nam treba, to nam je 6. igrač!

avatar
Tuesday, 27.12.2016
20:46

NAPRED ARMEJCI ... cela Srbija je uz bratski Ruski tim !!!