Pitino zna ko će biti MVP Evrolige

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 12.12.2019.
17:25
Izvor: Sportske.net

Nije iz Panatinaikosa.

Epa/Toms Kalnins
Epa/Toms Kalnins

Povezane vesti

Rik Pitino se vratio u evropsku košarku nakon kraće pauze i to ponovo na klupu Panatinaikosa, a vodiće i selekciju Grčke na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre.

Minule sezone je drastično popravio situaciju u klubu, čini se da je i ove na dobrom putu da sa "Zelenima" ostvari zapažene rezultate.

Umeo je Pitino da oduševi evropske medije i svojim izjavama, ali i objavama na društvenim mrežama, što je i danas bio slučaj.

On je uoči utakmice sa Barselonom u 13. kolu Evrolige (petak 21h) na društvenoj mreži "Tviter" napisao da je prema njegovom mišljenju košarkaš katalonskog kluba Nikola Mirotić glavni kandidat za titulu najkorisnijeg igrača Evrolige.

"Barselona je jedan od najboljih timova u Evroligi. Veliki su i iskusni. Mirotić je rani kandidat za MVP-a", jasan je Amerikanac.

Mirotic Barselona

Mirotić se letos vratio u Evropu nakon nekoliko uspešnih godina u NBA ligi. Odmah postao najplaćeniji igrač kontinenta, za sada na terenu opravdava uloženi novac, u proseku postiže 19,3 poena, uz 6,8 skokova, 1,4 ukradene lopte i 1,2 asistencije po meču.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke