Pitino ne očekuje lak posao protiv Budućnosti

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.04.2019.
18:30
Izvor: Sportske.net

Trener Panatinaikosa objasnio je košarkaškoj javnosti i navijačima svog kluba zbog čega duel sa ekipom Budućnosti neće biti lak.

Epa/Toms Kalnins
Epa/Toms Kalnins

Povezane vesti

Košarkaši Panatinaikosa stigli su na korak od plasmana u plej-of Evrolige i ukoliko ne žele da gledaju ostale rezultate dovoljno je da dobiju Budućnost na svom terenu u poslednjem kolu.

Zvuči kao jednostavan zadatak, ali se sa takvom konstatacijom ne bi složio trener "Zelenih" Rik Pitino koji se danas oglasio putem Tvitera.

Legendarni košarkaški stručnjak pokazao je ljubiteljima sporta pod obručima i navijačima Panatinaikosa sa kakvom ekipom se njegov tim sastaje u četvrtak.

"Gledam film o Budućnosti, dali su sve što su mogli protiv Fenerbahčea. Imali su vođstvo pet minuta pre kraja. Ostalo je oko 45 sati do početka. Navijači Panatinaikosa, nema spavanja, spremite se!", poručio je Pitino.

Budućnost je zaista na gostovanju Fenerbahčeu odigrala jako dobro, pa je prvoplasirani tim na tabeli morao da se potrudi kako bi slomio otpor šampiona ABA lige.

Reklo bi se ipak da Podgoričani u poslednjem kolu neće imati preveliku motivaciju, posebno kada se ima u vidu da ih u nedelju čeka odlučujuća utakmica polufinala plej-ofa ABA lige sa ekipom Cedevite u Zagrebu.

Meč Panatinaikos - Budućnost igra se u četvrtak od 20 časova u "OAKA Areni".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke