Pešić preuzima Partizanovog rivala?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.12.2016.
09:26
Izvor: Sportske.net

Nakon katastrofe koju je ekipa Makabija doživela u Beogradu spekulisalo se da će proslavljeni srpski stručnjak preuzeti "Ponos Izraela", ali dobro obavešteni izvori tvrde da ga želi i Partizanov rival.

fcb-basketball.de
fcb-basketball.de

Povezane vesti

Trofejni srpski stručnjak Svetislav Pešić doveden je prethodne nedelje u vezu sa Makabijem iz Tel Aviva koji se nakon debakla od Crvene zvezde mt:s u Evroligi dao u potragu za novim trenerom.

Da "Ponos Izraela" nije jedini klub koji u datom momentu vidi Svetislava Pešića kao rešenje svedoči i spekulacija specijalizovanog portala "Sportando" koji je preneo da srpskog trenera želi i Partizanov rival iz FIBA Lige šampiona.

Nakon sedmog poraza na 12 odigranih utakmica u Seriji A, čelnici Dinamo Sasarija razmišljaju o promeni trenera, a Svetislava Pešića vide kao jednu od mogućih opcija.

Proslavljeni srpski trener svojevremeno je imao prilike da radi u Italiji, pošto je predvodio rimsku Lotomatiku, pa u klubu sa Sardinije ne sumnjaju da bi Pešić bio idealno rešenje.

Podsećamo da je Svetislav Pešić napustio minhenski Bajern minulog leta zbog problema sa zdravljem ali je sada "slobodan agent" spreman da se vrati na košarkašku scenu.

Ukoliko bi preuzeo Dinamo Sasari Svetislav Pešić bi vrlo brzo ugostio Partizan u FIBA Ligi šampiona, pošto italijanski klub igra u istoj grupi sa srpskim vicešampionom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke