Pešić izazvao buru u Evroligi, ovo je saopštenje!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 28.10.2019.
17:28
Izvor: Sportske.net

Oglasili se iz udruženja.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Nakon pobede Barselone u "Pioniru" protiv Crvene zvezde mts,  Svetislav Pešić je prokomentarisao Boštjana Nahbara, predsednika Udruženja evroligaških igrača, koji je napomenuo da bi pripreme za novu sezonu trebalo da počnu 24. avgusta.

"On nije normalan... On ne zna da smo mi u Evropi, da nismo u NBA. Mi praktično preuzimamo formu iz NBA koja nije dobra. Zamislite da počnemo da treniramo 24. avgusta, a Superkup je 21. avgusta. Sezona počinje poslednje nedelje septembra, a on kaže da bi četiri nedelje treniranja bilo dovoljno za sezonu koja traje deset meseci. Taj čovek je nenormalan
", rekao je pre tri dana Pešić.

Za sada se Evroliga nije oglašavala povodom ovog komentara Svetislava Pešića, a danas je objavljen odgovor od strane Udruženja igrača Evrolige.

"Razumemo da ćemo se susresti sa pojedincima koji neće razumeti ili koji se neće saglasiti sa našim inicijativama. Nastavićemo sa kolektivnim diskusijama u vezi sa poboljšanjem igračkih karijera i kompletnog košarkaškog proizvoda. Naši ciljevi nas motivišu da radimo kako na terenu tako i van njega", stoji u saopštenju ELPA.

Kao što vidimo, u ovom udruženju nisu želeli da pomenu Svetislava Pešića kao pojedinca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ludjak
Monday, 28.10.2019
21:21

on nije pojedinac, nego vrhunski strucnjak u oblasti o kojoj govori.... velika je razlika....