Pešić demantuje: "Ne idem u penziju"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.03.2016.
09:50
Izvor: Sportske.net

Trener minhenskog Bajerna Svetislav Pešić demantovao je pisanja pojedinih medija da će se na kraju tekuće sezone penzionisati.

fcb-basketball.de
fcb-basketball.de

Povezane vesti

Dešavanja na meču između Bajerna i Frankfurta naterala su proslavljenog srpskog trenera Svetislava Pešića da se zapita koliko je pametno raditi dalje u nemačkoj košarci, a neki su to iskoristili da Karija "poguraju" ka penziji.

Trofejni stručnjak izjavio je da će na kraju tekuće sezone "99% napustiti nemačku košarku" i da će ekipu Bajerna u Bundesligi predvoditi njegov pomoćnik, dok bi on vodio tim u evropskim takmičenjima.

Kako su neki pogrešno shvatili Pešićevo izlaganje, proslavljeni trener pojasnio je kako ne planira da ide u penziju.

"Baš hoćete da me oterate u penziju? Samo da znate, ostajem u košarci i to kao trener" poručio je Svetislav Pešić za "Sport".

Svetislav Pešić u svojoj trenerskoj biografiji ima najbolje moguće reference pošto je na reprezentativnom nivou osvajao titule prvaka Evrope i sveta, dok je na klupskom nivou stizao do trofeja u Evroligi i FIBA Evrokupu, ali i u nacionalnim prvenstvima Jugoslavije, Španije i Nemačke.

U tekućoj sezoni Pešićev Bajern je ostao bez trofeja u nacionalnom Kupu Nemačke, dok je posle ispadanja iz Evrolige tim dogurao do četvrtfinala Evrokupa i još uvek se nalazi u trci za trofej.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ЦРНО-БЕЛА ЕМИНЕНЦИЈА
Tuesday, 15.03.2016
10:52

Pesic je osvojio i Kup Radivoja Koraca sa Albom.

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 15.03.2016
12:58

Ko su bre ti ljudi sto ti lupaju minuse na bilo koji komentar. :)

avatar
CIA,BIA,Mali Zeleni
Tuesday, 15.03.2016
16:24

Pa kad je ameba..

avatar
ЦРНО-БЕЛА ЕМИНЕНЦИЈА
Tuesday, 15.03.2016
13:07