Pešić "Delija" - Zvezda iznad svih!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.11.2015.
14:08
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Bajerna Svetislav Pešić poručio je da sa nestrpljenjem iščekuje evroligaški okršaj sa klubom koji i dalje ima počasno mesto u njegovom srcu.

fcb-basketball.de
fcb-basketball.de

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije i jedini predstavnik naše zemlje u Evroligi u četvrtak će odmeriti snage sa minhenskim Bajernom u okviru 5. kola grupne faze elitnog košarkaškog takmičenja.

Biće to prilika da se Svetislav Pešić i srpski internacionalci iz redova Bajerna još jednom odmere sa Crvenom zvezdom Telekom koja u srcu trenera minhenske ekipe ima posebno mesto.

"Crvena zvezda je i dalje moj omiljeni klub i ponosan sam što sam deo njene istorije" počeo je izlaganje nekadašnji strateg crveno-belih uoči sutrašnjeg duela dva kluba u "Audi Domu".

Bajern se nakon četiri odigrane utakmice nalazi na trećem mestu u grupi "A" sa skorom 2-2, dok beogradski crveno-beli drže "fenjer" sa samo jednom pobedom i tri ubedljiva poraza.

"Zvezda ima izbalansiran roster sa iskusnim i talentovanim mladim igračima koji neretko preuzimaju odgovornost. Fizički dobro stoje i ukoliko želimo pobedu ne samo da moramo da nađemo odgovor na njihovu igru već moramo da uspostavimo potpunu kontrolu nad utakmicom" kazao je Pešić i dodao,

"U svakom slučaju, jedva čekam da meč počne" zaključio je trener Bajerna.

Utakmica 5. kola evroligaške grupe "A" između minhenskog Bajerna i Crvene zvezde Telekom zakazana je za četvrtak od 20.45.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Prevrcem se u grobu!
Wednesday, 11.11.2015
19:29

-41! remember that!?

avatar
pjana
Thursday, 12.11.2015
07:29

da mu ti nisi reko ne bi mogao da zivi

avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 12.11.2015
13:08

Da vas evroligaski tim pobedio je nase juniore, vrv ne moze da spava nocu . Pa kari je mnogo veci trener nego sto ce dule ikad biti !!!A ovig 41 imate zasto i vi da pamtite a pamticete i nadalje...

avatar
REVOLT SEMPRE PER TE
Wednesday, 11.11.2015
15:10

Sram te bilo!!!

avatar
pjana
Thursday, 12.11.2015
07:28